Παναθηναίκός: Είχε... προειδοποιήσει o Μαντζούκας

Παναθηναίκός: Είχε... προειδοποιήσει o Μαντζούκας

Πολύ καλός και στη Γαλλία ο Λευτέρης Μαντζούκας που κερδίζει την εμπιστοσύνη του Χρήστου Σερέλη.

Ο μικρός είχε…προειδοποιήσει από το παιχνίδι με τον Αστέρα ότι δεν βαστιέται!

Την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στους Σέρβους έμεινε στο παρκέ 11’35” και στον μικρότερο χρόνο των οκτώ παικτών που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο από 3’20” εμφάνισε το ανώτερο net rating (διαφορά επίθεσης-άμυνας για την ομάδα σε 100 κατοχές ενόσω ήταν μέσα).

Ο νεαρός τέλειωσε το παιχνίδι μ’ ένα άκρως εντυπωσιακό +37.2, την ώρα που ο δεύτερος καλύτερος συμπαίκτης του, ο Πονίτκα, ήταν στο +21.7 και όλοι οι υπόλοιποι κάτω από το φράγμα του 20.

Την Πέμπτη ήταν γεμάτος αυτοπεποίθηση και στην επίθεση, ζήτησε μπάλα, τέλειωσε επιθέσεις, γενικά με την περίπτωσή του το τριφύλλι έχει αργήσει πολύ να τον κάνει να νιώσει ενεργό στέλεχος του ρόστερ αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Αλλωστε τον Λευτέρη δεν τον…πήραν και τα χρόνια!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News