Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το μέλλον του Τόμας

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το μέλλον του Τόμας

Υπολογίζεται κανονικά ο Ματ Τόμας από τον Χρήστο Σερέλη παρά το γεγονός πως έμεινε εκτός ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι επιλογές του Παναθηναϊκού ήταν εξ αρχής περιορισμένες και ο πράσινος τεχνικός δεν είχε άλλη λύση από το να «κάψει» το χαρτί του Τόμας για να μπει ο ανεβασμένος Γκριγκόνις.

Ωστόσο, δεν υπάρχει θέμα αναφορικά με πρόωρη λύση συνεργασίας με τον Τόμας.

Οι πράσινοι πιστεύουν τον συγκεκριμένο παίκτη, θα παίξει τα υπόλοιπα ματς στην Ευρωλίγκα και ο επόμενος προπονητής θα πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον.

Υπενθυμίζεται πως στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ενημέρωση για τους φιλάθλους

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της για την αλλαγή της ώρας έναρξης της αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής (19/3) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Basket League (15:45 αντί για τις 19:15).

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα συνεχίζεται με τους κάτωθι τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr
  • Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 – 41 – 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00
  • Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (19/3) από τις 12:45 μέχρι τις 15:45 θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5
  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης

Παράλληλα, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους φιλάθλους μας που σκοπεύουν να μεταβούν στο γήπεδο με τα δικά τους οχήματα, ότι λόγω των τριών παράλληλων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις την Κυριακή 19/3 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 20:00, θα μπορούν να εισέλθουν στο ΟΑΚΑ αποκλειστικά από τις Πύλες Β’ και Δ’.

Επίσης, για τη στάθμευση των οχημάτων τους, θα είναι διαθέσιμα μόνον τα Parking 5 και 6 καθώς και το Parking που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σπύρου Λούη και Κύμης.

Οι Θύρες θα ανοίξουν 2 ώρες και 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Προτείνεται στους φιλάθλους μας η έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News