Να παίξει σαν... Εξάστερος στο ΟΑΚΑ - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός 82-86: Τα Highlights σε ελληνική περιγραφή

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με στόχο να βάλει τέλος στο σερί και να αποδείξει

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 19η αγωνιστική της Basket League

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα! Επόμενο βήμα για τον «εξάστερο» να κερδίσει τον… αιώνιο πελάτη και να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Το σύνολο του Χρήστου Σερέλη ανεβάζει διαρκώς στροφές. Μετά τον Ερυθρό Αστέρα, υπέταξε στη Γαλλία τη Βιλερμπάν (86-82), πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά τον Δεκέμβριο και βελτίωσε το ρεκόρ του σε 10-19.

Εντός των συνόρων οι «πράσινοι» θα είναι σίγουρα στην δεύτερη θέση, ωστόσο θέλουν να αποδείξουν ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Άλλωστε, εφόσον η είκονα είναι παρόμοια με τα δύο πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά ματς, όπου το ομαδικό πνεύμα ήταν εκεί, δεν έχουν τίποτα να φοβούνται.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Χάνει το ντέρμπι ο Πονίκτα

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη περίοδο του αγώνα ο Ματέους Πονίτκα αποχώρησε από το παρκέ κουτσαίνοντας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για διάστρεμμα. Τελικά, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πολωνός, οι αρχικές υποψίες επιβεβαιώθηκαν, ωστόσο το διάστρεμμα φαίνεται να είναι βαρύτερο του αναμενομένου.

Κάτι που σημαίνει πως ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ίσως απουσιάσει για καιρό! Φυσικά, μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του Πονίτκα στο αποψινό ντέρμπι (19/3, 15:45) με τον Ολυμπιακό για την Basket League.

Χ. Σερέλης: «Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στο Αστρομπάλ. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε για το διπλό στη Γαλλία και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε περισσότερες νίκες. Είχαμε να διαχειριστούμε και την κακή ψυχολογία από τις ήττες στα προηγούμενα παιχνίδια. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν σημαντικό. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, παίξαμε καλά στην επίθεση. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ γυρίσαμε καλά τη μπάλα και διαβάσαμε την άμυνα της Βιλερμπάν. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα με πικ εν ρολ, το βελτιώσαμε όμως στην τρίτη περίοδο.

Αξίζαμε τη νίκη. Ήταν σημαντική νίκη γιατί τώρα έεχουμε δύο σερί νίκες στην Ευρωλίγκα και έχουμε ένα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακο μπροστά μας. Αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή μας για τη συνέχεια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News