Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 19/3

Βαθμολογία Euroleague: Διπλό... ανάσα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 19ης αγωνιστικής της Basket League

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πέμπτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων», αυτή τη φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα (19/03, 15:45). Θυμίζουμε ότι ελέω του ποδοσφαιρικού ντέρμπι, ο αγώνας ήρθε πίσω κατά τρεις ώρες. Ο «εξάστερος» θα μπει στο παρκέ με ψυχολογία, έπειτα από το μεγάλο διπλό στην έδρα της Βιλερμπάν (86-82), που διόρθωσε τα κακώς κείμενα της περασμένης Δευτέρας.

Κορυφαίος για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη που πανηγύρισε την 2η κολλητή νίκη στην Euroleague, ο Πάρις Λι. Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 14 πόντους και 4 ασίστ. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ντουέιν Μπέικον, με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις μίλησε τόσο για τη νίκη επί της Βιλερμπάν στη Γαλλία, αλλά και τη συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Διαβάστε τα όσα δήλωσε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης ο Λιθουανός σέντερ του Παναθηναϊκού.

«Δεν θυμάμαι πότε κερδίσαμε εκτός έδρας τελευταία φορά… Έχουμε ένα νέο προπονητικό σταφ, είναι δύσκολο, αλλά προσπαθούμε να μάθουμε. Θέλουμε να παίζουμε ομαδικά όπως σήμερα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Παίξαμε καλά και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Ξέρουμε τι μας περιμένει την Κυριακή (σ.σ. το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) και ήταν ένα καλό παιχνίδι προετοιμασίας σήμερα. Προσπαθεί για το καλύτερο ο κόουτς και προσπαθούμε από την πλευρά μας να ακολουθήσουμε».

Για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Κυριακής: «Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, πάμε να παίξουμε στα ίσια και να κερδίσουμε. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι, θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News