Παναθηναϊκός: Σενάριο για μεταγραφή άμεσα - Ο λόγος

100αρα ο Παναθηναϊκός με νέους πολύ ωραίους!

Δεν είναι απίθανο το σενάριο ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει σε μεταγραφή ενόψει τελικών!

Σύμφωνα με την εκπομπή Magic Euroleague, οι πράσινοι δεν αποκλείεται να ενισχυθούν με το ελληνικό στοιχείο με στόχο τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αν στο Τριφύλλι βρουν τον παίκτη που τους… κάνει ίσως κινηθούν για να τκν ντύσουν στα πράσινα…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει Έλληνα που αγωνίζεται στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα, για να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Σερέλης: «Καλή νίκη για εμάς»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με την LDLC ASVEL Villeurbanne: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς με καλή εικόνα στην επίθεση. Βρήκαμε αρκετά ελεύθερα σουτ γιατί μοιράσαμε καλά την μπάλα, διαβάσαμε την άμυνα της Βιλερμπάν.

Από την άλλη πλευρά, αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα στο pick n’ roll που τα διορθώσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Ήταν μια καλή νίκη για μας γιατί προερχόμασταν από διαδοχικές ήττες, αλλά τώρα φτάσαμε τα δύο διαδοχικά θετικά αποτελέσματα.

Τώρα κοιτάμε μπροστά, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μπορέσαμε να φτιάξουμε την ψυχολογία μας πριν από αυτό το παιχνίδι, για το οποίο θα δουλέψουμε σκληρά τις επόμενες δύο μέρες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News