Παναθηναϊκός: Το... παρασκήνιο της απόφασης Σερέλη για Μπέικον
Ο Ντουέιν Μπέικον έμεινε εκτός αποστολής με τον Αστέρα πληρώνοντας την…βουτιά στην απόδοσή του.
Γράφτηκαν πολλά για το μέλλον του Αμερικανού, η αλήθεια είναι πως Τόμας-Γκριγκόνις δείχνουν καλύτεροι επί Χρήστου Σερέλη κι απειλούν την θέση του Αμερικανού που ωστόσο παραμένει σούπερ ποιοτικός κι απλά χρειάζεται …ειδική μεταχείριση για να αποδώσει μιας κι είναι ιδιαίτερο παιδί.
Το ξέρει όλη η Ευρώπη αυτό γι αυτό ο τύπος δεν είχε προτάσεις το καλοκαίρι παρότι με την Μονακό ήταν φοβερός.
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς του είδε δώσει το ελεύθερο να κάνει ότι ήθελε.
Στα πρώτα 14 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Μαυροβούνιου είχε 21,2 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ, στο σύστημα αξιολόγησης 16,7 μονάδες!
Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια η έφεσή του στο σκοράρισμα έπεσε θεαματικά, μιλάμε για 10,6 πόντους και 2,9 ριμπάουντ Στο σύστημα αξιολόγησης σημείωσε κατακόρυφη πτώση με 5,1 μονάδες.
Ο Σερέλης ήθελε να ταρακουνήσει τα αποδυτήρια για να δείξει στους παίκτες ότι δε χαμπαριάζει από ονόματα.
Το πέτυχε, με τους Σέρβους όλοι κατέθεσαν μαχητικότητα, το ζήτημα είναι τι θα κάνεις με τον νο1 παίκτη σου στη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος.
Δεν σου περισσεύουν τα όπλα ενόψει των αναμετρήσεων με τους λιμανίσιους.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Οριστική απόφαση για το μέλλον του Σερέλη
- Τέλος η υπόθεση Φρανσίσκο για Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Στη... βιτρίνα προς πώληση δύο ποδοσφαιριστές!
- Πώληση Τολιόπουλου: Τόσα χρήματα έβαλε στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός
- Ο Παναθηναϊκός δεν σταματά στον Κάνγκουα – Στο πλάνο χαφ υψηλού επιπέδου