Μονακο-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 8/3

Παναθηναϊκός - Εφες 82-87: Τα highlights από την ήττα του Εξάστερου

Άλλη μία δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Μονακό, επιζητώντας βελτίωση, καλή εικόνα και επιστροφή στις ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Μονακο-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 27ης αγωνιστικής της Euroleague

Άλλη μία δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Μονακό, επιζητώντας βελτίωση, καλή εικόνα και επιστροφή στις ευρωπαϊκές επιτυχίες. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει ξεχάσει τι εστί νίκη στην Euroleague, με πέντε συνεχόμενες ήττες, τις δύο τελευταίες με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο και θέλει να κάνει ζημιά στην παρέα του Μάικ Τζέιμς.

Η Μονακό (16-10) κυνηγά το πλεονέκτημα έδρας και το καλύτερο πλασάρισμα για τα Playoffs, ενώ οι «πράσινοι» (8-18) την αξιοπρέπεια και το καλύτερο δυνατό φινάλε στην απογοητευτική ευρωπαϊκή χρονιά τους.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Μονακο-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Χρήστος Σερέλης μίλησε για την «διαβολοβδομάδα» του Παναθηναϊκού και εστίασε σε αυτά που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του ενόψει του αυριανού (8/3) αγώνα με τη Μονακό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός.

«Είναι μια εβδομάδα ιδιαίτερα απαιτητική αυτή που διανύουμε καθώς έχουμε να δώσουμε τρία παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Γενικότερα έχουμε εννιά ματς σε 25 ημέρες και πρέπει να ανταποκριθούμε. Η Μονακό είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, πολύ αθλητική, πολύ ταλαντούχα και ιδιαίτερα σκληρή στην άμυνα.

Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε τόσο την κούραση όσο και τους τραυματισμούς για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι. Ξεκάθαρα θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί στην άμυνα, να ματσάρουμε την ενέργεια που βγάζουν ως ομάδα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, καθώς η Μονακό διαθέτει αρκετούς παίκτες που πηγαίνουν στο επιθετικό ριμπάουντ.

Επίσης, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και η άμυνα στους εξαιρετικούς παίκτες που έχουν σε iso καταστάσεις. Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς και ο Οκόμπο. Πρέπει γενικότερα να παίξουμε πολύ καλή άμυνα απέναντι σε όλους τους παίκτες της Μονακό και το βασικότερο να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ σε κάθε χαμένη τους επίθεση».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News