Παναθηναϊκός: Πολλά ερωτηματικά ενόψει διαβολοβδομάδας

Μπάγερν-Παναθηναϊκός 84-68: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα τραυματισμών την φετινή χρονιά στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία ακόμη διαβολοβδομάδα στη φετινή του πορεία στην Euroleague όπου έχει να πάει να παίξει στην έδρα της Μονακό την προσεχή Τετάρτη (8/3) και να υποδεχτεί δύο μέρες μετά (10/3) τον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή ο Χρήστος Σερέλης.

Και αυτό γιατί πριν από το τζάμπολ του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Καρδίτσα για την 17η αγωνιστική της Basket League έμειναν εκτός οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Δημήτρης Αγραβάνης.

Ακόμα, στη διάρκεια της αναμέτρησης αποχώρησαν οι Ντέρικ Ουίλιαμς και Νέιτ Ουόλτερς με ενοχλήσεις στο αριστερό και δεξί γόνατο αντίστοιχα.

Ουίλιαμς και Ουόλτερς ουσιαστικά προφυλάχθηκαν στην πορεία του παιχνιδιού με την Καρδίτσα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και οι δυο τους θα είναι αποστολή για το παιχνίδι με τη Μονακό.

Ερωτηματικά αποτελούν οι Γκουντάιτιτς και Αγραβάνη με την κατάστασή τους να εκτιμάται σε καθημερινή βάση.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειό του και ο δεύτερος από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Όπως και να έχει τα πάντα πρόκειται να ξεκαθαρίσουνε στην αυριανή προπόνηση της Δευτέρας (6/3) καθώς μία μέρα μετά η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για την Γαλλία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News