Παναθηναϊκος-Καρδίτσα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 4/3

Παναθηναϊκός - Εφες 82-87: Τα highlights από την ήττα του Εξάστερου

Με βαριά καρδιά και το μυαλό στα Τέμπη, ο Παναθηναϊκός δίνει 2ο σερί παιχνίδι στο ΟΑΚΑ σε διάστημα 48 ωρών.

Παναθηναϊκος-Καρδτσα καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 17ης αγωνιστικής της Basket League

Με βαριά καρδιά και το μυαλό στα Τέμπη, ο Παναθηναϊκός δίνει 2ο σερί παιχνίδι στο ΟΑΚΑ σε διάστημα 48 ωρών. Αυτή τη φορά για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στην Καρδίτσα που μάχεται για την παραμονή της. Ο «εξάστερος» εντός συνόρων τρέχει αήττητο σερί 8 αγώνων, όντας μόνος δεύτερος και κυνηγώντας τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (διαφορά δύο νικών, 19/03 εντός το ντέρμπι «αιωνίων»).

Εκτός συνόρων, το σύνολο του Χρήστου Σερέλη ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές (87-82). Για τρία δεκάλεπτα στάθηκε πολύ καλά στο παρκέ, ωστόσο ένα μπλακ άουτ στο φινάλε ήταν αρκετό για να γνωρίσει την ήττα. Πάντως, η παρουσία του Μάριους Γκριγκόνις ήταν ένα θετικό στοιχείο (23 πόντοι, 4 ασίστ, 5/7 τρίποντα).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκος-Καρδιτσα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την απόδοση των Γκριγκόνις και Παπαγιάννη μετά το ματς με την Εφές. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Για τον Γκριγκόνις: «Έχουμε δύο παίκτες αυτή την στιγμή, τον Γκριγκόνις και τον Τόμας που προσπαθούν πολύ από την στιγμή που έχω έρθει. Είναι πολύ δύσκολο το γεγονός ότι έχουμε μένει με μια αλλαγή. Ο Γκριγκόνις ήταν πολύ καλός σήμερα, αλλά και ο Τόμας δείχνει ότι θέλει να μπει στη εξίσωση της ομάδα, αλλά δεν είναι πονοκέφαλος, αλλά πρέπει να περιμένουμε για την αλλαγή.

Γιατί έχουμε μόνο μια κι αν συμβεί κάτι, όπως ένας τραυματισμός θα έχουμε πρόβλημα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με άλλο ρόστερ στην Ευρώπη και άλλο στην Ελλάδα. Αλλά θα πρέπει να αποφασίσουμε με ποια ρόστερ θα συνεχίσουμε γιατί στην Euroleague δεν έχουμε ελπίδες».

Την κατάσταση του Παπαγιάννη: «Είμαι ο τελευταίος που μπορεί να αντιληφθεί που οφείλεται το ντεφορμάρισμα του Παπαγιάννη. Είναι εύκολο όμως. Όλη η ομάδα δεν παίζει καλά το τελευταίο χρονικό. Υπήρχε κακή ψυχολογία από τις ήττες. Εδώ είμαστε. Ο Παπαγιάννης θέλει να δουλέψει, θέλει να βελτιωθεί και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να καταλάβουμε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει η σεζόν».

Το μήνυμα της ΚΑΕ για τα Τέμπη

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και έστειλε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Μάλιστα, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ένα μαύρο background καλύπτει το σήμα της «πράσινης» ΚΑΕ στα social media της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφεραν οι «πράσινοι» στην ανάρτησή τους.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τους οικείους τους. Οι προσευχές όλων μας είναι με τους τραυματίες!».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News