Παναθηναϊκός: Προσπαθεί να «βγάλει» παίκτες ο Σερέλης

Παναθηναϊκός: Προσπαθεί να «βγάλει» παίκτες ο Σερέλης

Άλλη μια σεζόν πεταμένη στα σκουπίδια για την ΚΑΕ.

Η άγνοια του Ντέγιαν Ράντονιτς, που νόμιζε ότι όλος ο κόσμος είναι ίδιος με το …θερμοκήπιο του Βελιγραδίου στο οποίο μεγάλωσε προπονητικά, ουσιαστικά κατέστρεψε μια ομάδα με δυνατότητες.

Το καλό για τον Χρήστο Σερέλη είναι ότι μετά τη φυγή του κόουτς, το πρώτο διάστημα -που είναι ευεργετικό πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις- κερδίζει παίκτες:

ο Μαντζούκας μπορεί να γίνει χρήσιμος, οι Αμερικανοί να κάνουν σωστά τα απλά πράγματα, οι Καλαϊτζάκηδες να παίξουν χωρίς άγχος.

Το τριφύλλι μέχρι πρότινος ήταν μια στατική ομάδα στην οποία όποιος έπαιρνε μπάλα επιχειρούσε ηρωικές ενέργειες.

Συνήθως ο Ντουέιν Μπέικον που όταν το τριφύλλι κέρδιζε αποθεωνόταν και σήμερα θεωρείται κι ο ίδιος πρόβλημα! Βλέπετε, απέναντι σε κλαμπ Ευρωλίγκας το παραπάνω στυλ μπάσκετ είναι καταδικασμένο.

Με τον Σερέλη στο κουμάντο αρχικά μπορεί να υπάρξει μια αντίδραση ψυχής, ψήγματα από αυτή είδαμε στο Μιλάνο όταν κόντεψες να κερδίσεις τους Ιταλούς χωρίς έξι παίκτες σου στην αποστολή.

Αν γινόταν η αλλαγή προπονητή πριν τον ημιτελικό με τους λιμανίσιους, ίσως…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News