Παναθηναϊκος-Εφες καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 2/3

Αρμάνι - Παναθηναϊκός 78-76: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Η επιστροφή στις νίκες έπειτα από αρκετό καιρό είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές.

Παναθηναϊκος-Εφες καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 26ης αγωνιστικής της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Εφές στο ΟΑΚΑ (21:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague με στόχο την πρώτη νίκη υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη. Ο Φεβρουάριος συνοδεύτηκε από μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα για τους «πράσινους», που έχουν σερί τεσσάρων ηττών στην Euroleague, ενώ απέτυχαν και εντός των τειχών στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον, οι παίκτες του «εξάστερου» στοχεύουν στην πρώτη τους επιτυχία έπειτα από το 89-65 επί της Ζαλγκίρις στις 26/1. Ζητούμενο είναι να επιβεβαιωθεί η βελτίωση στο ΟΑΚΑ, με τον Σερέλη να ψάχνει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση, ενώ επιχειρεί να διορθώσει όσα μπορεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Στον αντίποδα, η back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης του Εργκίν Αταμάν (12-12) δυσκολεύεται να βρει ρυθμό και σερί νικών, προσπαθώντας να μη χάσει το «τρένο» των Playoffs, για να μείνει στη διεκδίκηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports PrimeHD.

Παναθηναϊκος-Εφες καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Πάντως η Εφές παραδοσιακά τα βρίσκει σκούρα στο ΟΑΚΑ, κάτι που αποτυπώνεται πλήρως στην ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων. Πιο συγκεκριμένα, σε 15 επισκέψεις στο ΟΑΚΑ έχει μόλις 2 νίκες (73-76 το 2006, 77-80 το 2021) και 13 ήττες. Θυμίζουμε ότι πέρυσι είχε υποστεί συντριβή (95-69), σε μια καθολική επικράτηση του «τριφυλλιού».

Συνολικά σε 29 αναμετρήσεις στη σύγχρονη ιστορία ο Παναθηναϊκός αριθμεί 17 νίκες, έναντι 12 της τουρκικής ομάδας. Οι περισσότερες εξ αυτών με διψήφιες διαφορές!

Το μήνυμα της ΚΑΕ για τα Τέμπη

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και έστειλε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Μάλιστα, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ένα μαύρο background καλύπτει το σήμα της «πράσινης» ΚΑΕ στα social media της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφεραν οι «πράσινοι» στην ανάρτησή τους.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τους οικείους τους. Οι προσευχές όλων μας είναι με τους τραυματίες!».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News