Αρμανι Μιλανο-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 23/2

Παναθηναϊκός-Κολοσσός 87-80: Τα στατιστικά των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι (21:30), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

Αρμανι Μιλανο – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 25ης αγωνιστικής της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι (21:30), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «πράσινοι» στη μετά Ντέγιαν Ράντονιτς εποχή, με νέο προπονητή τον Χρήστο Σερέλη, επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, στο «Mediolanum Forum» του Μιλάνου.

Η αποτυχία στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον Μαυροβούνιο τεχνικό, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να εμπνεύσει την ομάδα του, ώστε να παίξει καλό μπάσκετ και να πάρει αποτελέσματα. Ο Χρήστος Σερέλης είναι ο αντικαταστάτης του και θα καθοδηγήσει τον «εξάστερο» μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports PrimeHD.

Αρμανι Μιλανο-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Σε αντίστοιχη κακή σεζόν είναι και η ομάδα του Έτορε Μεσίνα, που είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν. Μια ομάδα που μπήκε στη σεζόν με στόχο το Final-4, έχει περιοριστεί στο «φτωχό» 8-15 και πολύ μακριά από την προνομιούχο 8άδα, το οποίο μάλιστα βελτίωσε χάρη στο 2/2 που έκανε με Μπασκόνια και Ερυθρό Αστέρα.

Στην αλυσίδα των αποτυχιών προστέθηκε και η αποτυχία στο Coppa Italia, καθώς στον προημιτελικό του Final-8 ηττήθηκε από την Μπρέσια (72-75) την ομάδα-έκπληξη που κατέκτησε στη συνέχεια το τρόπαιο.

Μετρημένες κουβέντες από τον Μποχωρίδη

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια ο Λευτέρης Μποχωρίδης, στάθηκε στην κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ εξήρε την πορεία που πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός:
Διαβάστε τα όσα είπε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό στον ημιτελικό Κυπέλλου.

«Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλό μπάσκετ, πιστέψαμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια τρομερή πορεία, δείχνει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Ήταν μια ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά το κάναμε μόνο για 20 λεπτά. Το πληρώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν πιστεύω ότι έχει επηρεάσει την ψυχολογία μας το σερί των νικών του Ολυμπιακού, η ομάδα έχει αλλάξει σχεδόν όλη από πέρσι. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη. Δεν κάναμε αυτό που μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News