Γιαννακόπουλος για Άντριους: «Τον κάλεσα στο γραφείο μου και του ζήτησα συγγνώμη - Τώρα τι να κάνω!»

Για την περίπτωση του Άντριους μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος σχολίασε τι έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Γιαννακόπουλος για Άντριους: «Τον κάλεσα στο γραφείο μου και του ζήτησα συγγνώμη - Τώρα τι να κάνω!»

Αναλυτικά η τοποθέτησή του για το θέμα:

«Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να έχει και 100 παίκτες. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του προπονητή, σωστά ή λάθος, να κρίνει ποιον παίκτη θα χρησιμοποιήσει.

Δε γίνεται ένας παίκτης να λέει πως αν δεν παίξει στην Ευρωλίγκα, να μην βγαίνει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Του προσφέραμε όλα τα λεφτά, τίποτα αυτός, θέλει να εκδικηθεί.

Παρότι δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με τον Παναθηναϊκό, τον κάλεσα στο γραφείο μου.

Σε στενοχώρησαν κάποια άτομα μέσα από την ομάδα, εγώ σου ζητάω συγγνώμη εκ μέρους όλων.

Του είπα πάρε όλα τα λεφτά και φύγε. Δεν έφυγε. Τι κάνει κάποιος τώρα…»

Νέα εμπλοκή με Άντριους: Γουίλιαμς ή Τόμας εκτός Κυπέλλου!

Άλυτο αποδεικνύεται το πρόβλημα του Άντριου Άντριους για τον Παναθηναϊκό.

Απίστευτα πράγματα στο τριφύλλι με τον παίκτη ξεκάθαρα να δείχνει ότι δεν θέλει να φύγει, δημιουργώντας συνεχώς κωλύματα.

Πιο συγκεκριμένα, απέρριψε την πρόταση των «πράσινων» να του πληρώσουν όλο το συμβόλαιο για τη φετινή σεζόν και το buy out του καλοκαιριού, ο Αμερικανός ζήτησε να εισπράξει 190.000 ευρώ σήμερα ή 250.000 ευρώ σε τρεις δόσεις.

Ο Παναθηναϊκόςσυμφώνησε στην πρώτη εκδοχή, ώστε ν’ αποχωρήσει άμεσα, στη συνέχεια ο Άντριους… άλλαξε γνώμη και με τη χαρακτηριστική ατάκα «that’s business», αρνείται να υπογράψει το χαρτί για να βγει εκτός επτάδας των ξένων.

Κάτι που στον Παναθηναϊκό το αποδίδουν σε εκδικητική συμπεριφορά του παίκτη εξαιτίας της άποψης που έχει σχηματίσει ότι δεν του φέρθηκαν σωστά οι Ράντονιτς και Πεδουλάκης.

Όπως και να ‘χει, μετά απ’ αυτή την εξέλιξη ο Άντριους θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του (με παροχή χώρου και προπονητών, όπως προβλέπεται) ωστόσο οι «πράσινοι» θ’ αναγκαστούν να κόψουν έναν εκ των Γουίλιαμς και Τόμας από την αποστολή του Final-8 του Κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr