Παναθηναϊκός-Προμηθέας 87-79: Τα highlights από το καρδιοχτύπι

Μπόσκοβιτς: «Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι, αδειάσαμε κόντρα στη Βαλένθια»

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Προμηθέα Πατρών, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε και να προσθέσει τους δύο βαθμούς στο ενεργητικό του (87-79).

Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 76-76 τρία λεπτά πριν το φινάλε, με τους Πατρινούς να κοιτούν στα μάτια τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν έδειξαν σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι τους.

Βλέποντας, όμως, μπροστά τους το κάζο από τον Προμηθέα σοβαρεύτηκαν στον εναπομείναντα χρόνο και πήραν το θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω:




Παναθηναϊκός 2023/24: Μυαλό, γνώση και χρήμα

Το βλέμμα όλων στρέφονται στην επόμενη χρονιά. Το παρόν ΔΕΝ γίνεται να φέρει θετικές συγκινήσεις, ούτε να εμπνεύσει και να γεννήσει ελπίδες.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να δημιουργήσει μέλλον μέσα από τον… πόνο της φετινής σεζόν αφού κοιταχτεί στον καθρέφτη, πλησιάσει την αυτογνωσία και αποφασίσει στα αλήθεια να μην κάνει ξανά τα ίδια επαναλαμβανόμενα λάθη.

Τα τελευταία χρόνια το αγωνιστικό επίπεδο και η ποιότητα της ομάδας σημειώνουν κατακόρυφη πτώση, μιλάμε για «βουτιά».

Αλήθεια που ό,τι κι αν κάνεις, ό,τι κι αν λες ΔΕΝ κρύβεται. Υπάρχουν και τα καλά νέα. Στο μπάσκετ δεν υπάρχει η δυσκολία και τα σύνθετα ζητήματα του ποδοσφαίρου.

Αν έχεις όραμα και εγωϊσμό, με 1-2 μεγάλες κινήσεις, 2-3 έξυπνες και στοχευμένες και με παράλληλη προσοχή στο κορμό των γηγενών και στην αγωνιστική ταυτότητα – DNA, μπορείς σχετικά γρήγορα να δημιουργήσεις ξανά μια καλή ομάδα.

Χρειάζεται μυαλό, γνώση και χρήμα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News