Παναθηναϊκός-Βαλένθια 91-92: Τα highlights από τη σκληρή ήττα

Παναθηναϊκός-Βαλένθια 91-92: Τα highlights από τη σκληρή ήττα

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια.

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: Το πιο πιθανό σενάριο για Πονίτκα

Άλλο πρόσωπο περιμένει από τον Παναθηναϊκό να δείξει απέναντι στην Βαλένθια, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, καταγράφοντας τα πράγματα που θα του δώσουν οι νεοαποκτηθέντες Ματ Τόμας και Δημήτρης Αγραβάνης.

«Φαντάζομαι ότι κάτι διαφορετικό θα επιχειρήσει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Βαλένθια. Το λέμε αυτό καιρό, αλλά δεν το βλέπουμε, βέβαια. Ειδικά στην περίπτωση του Τόμας, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να φτιάξει ειδικές καταστάσεις και να εκμεταλλευτεί το πολύ καλό σουτ του. Μένει να δούμε πόσο διαφορετικός θα παρουσιαστεί με Τόμας και Αγραβάνη.

Τον ξέρουμε τον Αγραβάνη, ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν έναν παίκτη πίσω από τον Γουίλιαμς στο 4, αλλά να παίζει και στο 5. Υπήρχε τεράστιο κενό. Το γύρω-γύρω είναι το θέμα. Πάντως, θα παίξει και με Γκουντάιτς. Ο Τόμας μπορεί να ανέβει και στο 3 σε κάποια συστήματα, εξαιρετικός σουτέρ αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του. Ταιριάζει περισσότερο με τον Γουόλτερς νομίζω. Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει να ελπίζει σε ενδεχόμενη πρόκριση, έστω και με κάποια ισοβαθμία στο τέλος», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δύσκολα θα παίξει ο Ματέους Πονίτκα, αφού οι «πράσινοι» δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του και νέο τραυματισμό, με το Κύπελλο να βρίσκεται επτά μόνο ημέρες μακριά.

Ενώ ο Πετρίδης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει έναν τίτλο την άλλη εβδομάδα, κατάκτηση του οποίου θα του δώσει και μια ώθηση για την συνέχεια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News