Μπασκόνια - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 3/2

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός 83-68: Τα highlights από την ήττα του Εξάστερου

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Η τηλεοπτική μετάδοση της 23ης αγωνιστικής της Euroleague

Δεύτερη σερί δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία. Η Μπασκόνια υποδέχεται τους «πράσινους» για την 23η στροφή της Euroleague σε μια έδρα που φέτος μοιάζει με απόρθητό κάστρο.  Οι Βάσκοι στο «σπίτι» τους έχουν ηττηθεί μόλις 2 φορές σε 11 παιχνίδια και με εξαιρετικές εμφανίσεις πρωταγωνιστούν στην οκτάδα.

Στον Παναθηναϊκό συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα. Οι «πράσινοι» συνέχισαν και στη Μαδρίτη την κακιά τους συνήθεια που τους θέλει να μπαίνουν σαν «θεατές» στο γήπεδο, ενώ μετά την ανάπαυλα θύμισαν και πάλι ομάδα. Η Μπασκόνια έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και περιμένουμε ότι θα βάλει από την αρχή δύσκολα στον Ράντονιτς.

Ο Πάρις Λί επιβεβαίωσε και στη Μαδρίτη ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Ο Αμερικάνος γκαρντ πέτυχε 17 πόντους και ήταν μόνιμη απειλή για τη Ρεάλ. Ο Λί θα πάρει και πάλι το «όπλο» του με στόχο να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των Βάσκων.

Μπασκόνια-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime HD.

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς περιμένει θετική αντίδραση από τους παίκτες του και να μπουν στο παρκέ με το μαχαίρι στα δόντια. Μόνο έτσι οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση που τους θέλει επί ισπανικού εδάφους να μετρούν 14 διαδοχικές ήττες. Τελευταία επικράτηση του Παναθηναϊκού στην Ισπανία χρονολογείται τον Φεβρουάριο του 2019 επί της Γκραν Κανάρια (89-99).

Πάντως, ο Μαυροβούνιος τεχνικός στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του και όχι στην παράδοση μετά το ματς. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

«Η εκκίνηση ήταν κακή για εμάς, η Ρεάλ έπαιξε πολύ καλύτερα. Κάναμε πολλά λάθη σε άμυνα κι επίθεση. Το σκορ ξέφυγε από το πρώτο ημίχρονο με μεγάλη διαφορά. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά για να είσαι ανταγωνιστικός απέναντι στη Ρεάλ χρειάζεται να είσαι καλός και στα 40 λεπτά. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα με την Μπασκόνια και να μπούμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News