Από τον Παναθηναϊκό δανεικός στον Σπανούλη
Ο Νίκος Χουγκάζ θα ακολουθήσει τον αντίθετο δρόμο από τον Δημήτρη Αγραβάνη, μιας και ο Παναθηναϊκός θα παραχωρήσει δανεικό τον Έλληνα φόργουορντ στο Περιστέρι.
Στο Περιστέρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Χουγκάζ. Ο Έλληνας φόργουορντ θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην ομάδα των δυτικών προαστίων.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ζήτησε την απόκτηση του παίκτη με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να παραχωρεί τον Χουγκάζ, μιας και στη θέση “4” υπάρχουν πλέον οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Δημήτρης Αγραβάνης και Λευτέρης Μαντζούκας.
Ο Χουγκάζ δεν θα ακολουθήσει την πράσινη αποστολή στη Βιτόρια για το παιχνίδι με την Μπασκόνια, αλλά θα επιστρέψει μόνος του στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Περιστερίου.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πού απευθύνονταν οι αιχμές Χέιζ-Ντέιβις - «Κάπως το έχει πάρει βαριά»
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η κίνηση με νόημα στη διαμάχη Βίσση – Καρβέλα
- «Φωτιά» το T-Center: Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Φενέρ
- «Παναθηναϊκός και Μπριζ για Μιχαηλίδη – Τι ισχύει με το συμβόλαιό του»
- Παναθηναϊκός: Το πανέξυπνο τρικ του Ομπράντοβιτς που «έσπασε» την πίεση της Φενέρ (vid)