Παναθηναϊκός - Κυβέρνηση για ΟΑΚΑ: Απόσταση ενός e-mail για τις συμβάσεις!

ΟΑΚΑ: Έγινε το καθοριστικό βήμα για την «πρασινοποίησή» του!

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το «πράσινο» ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άlλων ανέφερε στη Magic Euroleague:

«Οι ανακοινώσεις και η πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός έπιασαν τόπο. Η θέση από την Κυβέρνηση που έλαβε είναι ότι το αίτημα του Τριφυλλιού είναι δίκαιο και πρέπει να ικανοποιηθεί.

Αυτό αφορά και το πάρκινγκ και κάποιες λεπτομέρειες όπως η χρήση της κεντρικής σάλας. Επειδή όμως μιλάμε για κυβερνώντες, οι οποίες -όχι πάντα- είναι ψεύτες και επειδή το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι μεταγραφικό, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει μεταφερθεί ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να παραχωρηθεί το ΟΑΚΑ με βάση όσα είχε ψηφίσει και περάσει σε Νόμο η κυβέρνηση.

Οι δύο πλευρές φαίνεται ότι απέχουν ένα μέιλ και σε επίπεδο συμβάσεων. Κρατάμε μικρό καλάθι διότι και αυτό έχει γίνει μέρες. Ωστόσο φαίνεται ότι άναψε πράσινο φω».

Αγραβάνης στο paobc: «Περήφανος που θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Αγραβάνης τόνισε στο paobc.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Παναθηναϊκό για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει να επιστρέψω στην Ευρωλίγκα. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει αυτό για τη ζωή και την καριέρα μου.

Τα χρόνια περνάνε και μέσα από πολλές καταστάσεις και από πολλά λάθη που μπορεί να έχεις κάνει μαθαίνεις και ωριμάζεις ως αθλητής αλλά και ως άνθρωπος. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος.

Γνωρίζω επίσης πως κάποιοι φίλοι της ομάδας μου θα έχουν δεύτερες σκέψεις και εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι ένας άνθρωπος που παθιάζομαι απίστευτα όταν αγωνίζομαι. Το αίμα μου βράζει και είμαι έτοιμος να “πεθάνω” πάνω στο παρκέ και έτσι θα πράξω για τον Παναθηναϊκό.

Θα αποδείξω σε όλους πως θα αφήσω κάθε ικμάδα δύναμης και ιδρώτα πάνω στο παρκέ ώστε να βάλω ένα λιθαράκι και ο Παναθηναϊκός να επιτύχει τους στόχους του. Είμαι πραγματικά περήφανος που θα φορέσω τη φανέλα του Συλλόγου».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News