Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 19/1

Ράντονιτς: Με «σπόντα» οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Μακάμπι

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Η τηλεοπτική μετάδοση της 20ης αγωνιστικής της Euroleague

Βίρτους Μπολονια και Παναθηναϊκός διψούν για τη νίκη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague, προκειμένου να ζωντανέψουν τις ελπίδες τους για είσοδο στην οκτάδα. Η Μπολόνια είναι φαβορί λόγω έδρας, όμως ο Παναθηναϊκός έχει βελτιώσει την εικόνα του και δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα.

Οι «πράσινοι» στα δύο τελευταία ματς με Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι βελτίωσαν την εικόνα του. Απέναντι στην πρώτη ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες, κόντρα στην δεύτερη επικράτησαν και έβαλαν τέλος στην ανομβρία. Μάλιστα, ακολούθησε νίκη επί του Άρη που αναπτέρωσε περαιτέρω το ηθικό των παικτών..

Στο περασμένο ματς, με τη Μακάμπι, στην επιθετική εξίσωση του «τριφυλλιού» πλην του συνήθη ύποπτου Μπέικον μπήκε και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βελτίωσε την εικόνα του σκοράροντας 16 πόντους και μέσα στην Ιταλία είναι ικανός να συνεχίσει με το πόδι στο γκάζι.  

Αξίζει να σταθούμε και στον παίκτη που περνάει από τα χέρια του όλο το παιχνίδι της Βίρτους. Ο λόγος για τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος στα δύο τελευταία ματς σκόραρε με άνεση από την περιφέρεια. Συγκεκριμένα με Ολυμπιακό και Ζαλγκίρις σκόραρε κατά μέσο όρο από 21 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ.

Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από τo Novasports Prime HD.

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Νέιτ Ουόλτερς ανέφερε πως η νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μακάμπι δεν άλλαξε πολλά, καθώς οι… πράσινες πλάτες παραμένουν κολλημένες στον τοίχο. Τι είπε ενόψει του αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια (19/1, 21:30). Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός πλέι μέικερ του «τριφυλλιού».

Τα εκτός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού: «Δυσκολευόμαστε εκτός έδρας φέτος, είναι δύσκολο να κερδίζεις εκτός έδρας στην Euroleague. Η Βίρτους Μπολόνια παίζει καλά, είναι μία καλή ομάδα, οπότε πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει δύο νίκες, τουλάχιστον κερδίσαμε ένα ματς πάντως».

Για τη Βίρτους Μπολόνια: «Σκληρή ομάδα, έπαιξε καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Παίζει πολύ καλά και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι μία καυτή έδρα και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να έχουμε τύχη».

Τον Μίλος Τεόντοσιτς: «Παίζει εξαιρετικά την δεδομένη χρονική στιγμή. Απλοποιεί το παιχνίδια για τους υπόλοιπους, οπότε αν τον αφήσουμε να νιώσει άνετα μπορεί να σκοράρει, μπορεί να δημιουργήσει. Είναι ο πρώτος στόχος μας αμυντικά αλλά η Βίρτους έχει πολλούς καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, οπότε είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα να μαρκάρεις. Έχουν πολλούς παίκτες που πρέπει να δούμε πως θα αναχαιτίσουμε».

Αν η νίκη με την Μακάμπι απέβαλλε ως ένα βαθμό το άγχος από τους «πράσινους»: «Μία νίκη δεν αλλάζει και πολλά. Προφανώς είναι καλό που σταματήσαμε το αρνητικό σερί αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Οι πλάτες μας είναι κολλημένες στο τοίχο ακόμα και πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα με την ελπίδα να πάρουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News