Ραντάνοβ: «Ομάδα Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, περιμένουμε πολύ δυνατό παιχνίδι»
Με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα αναμετρηθεί το Σάββατο (7/1, 19:15, ΕΡΤ3) το Περιστέρι bwin για την 11η αγωνιστική της Basket League, που είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου.
Ο Βασίλης Σπανούλης και οι συνεργάτες του δεν είχαν πολύ χρόνο για να προετοιμάσουν το παιχνίδι, καθώς το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (4/1) επέστρεψαν από τη Ντιζόν, όπου έδωσαν το πρώτο παιχνίδι για τα Play-ins του Basketball Champions League.
«Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα της Euroleague και επομένως περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι» υποστήριξε αρχικά ο Αλέκσα Ραντάνοβ και συμπλήρωσε: «Είχαμε λίγο χρόνο στη διάθεση μας για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα όπως και ο αντίπαλος, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Αστέρας: Τι προβλέπει το AI για νικητή και τελικό σκορ
- Παναθηναϊκός: Δεν μένει στην ανακοίνωση – Τι ετοιμάζει μετά τον ορισμό Τσαρούχα
- «Είστε αμετανόητοι!»: Ξέσπασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον ορισμό της Τσαρούχα!
- Ακούστηκε για Παναθηναϊκό, ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα!
- «Αισιοδοξία για μεταγραφική συμφωνία πριν τον Γενάρη – Σημαντικό ποσό από Αλαφούζο» (vid)