Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο ξενοδοχείο πριν το ματς με την Μπάγερν

Με κόσμο ο Παναθηναϊκός για τον «τελικό» στο Κάουνας!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μπάγερν στην Audi Dome Arena (05/01, 21:30) και φίλοι των «πρασίνων» θέλησαν να περάσουν μήνυμα στήριξης και ψυχολογικής… ώθησης στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, οπαδοί του «τριφυλλιού» ταξίδεψαν από την Αθήνα, αλλά και γύρω περιοχές της Γερμανίας, βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα και συναντήθηκαν μαζί της λίγο πριν την αποχώρηση για το γήπεδο.

Δείτε παρακάτω:

=

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης- κλειδί με Μπάγερν

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και ψάχνει μία μεγάλη νίκη σήμερα στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν που θα του φτιάξει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Οι Γερμανοί έχουν συγκεκριμένες αδυναμίες στην άμυνα τις οποίες ο Τρινκιέρι δεν έχει καταφέρει να καλύψει φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπάγερν δεν έχει στο ρόστερ της παίκτες με πολύ αθλητική ικανότητα και υστερεί σε παραγωγική δύναμη.

Όμως το πιο σημαντικό μειονέκτημα της είναι η άμυνα στο low post εκεί όπου η γερμανική ομάδα  δεν μπορεί να προστατέψει το ζωγραφιστό της.

Έτσι, είναι δεδομένο ότι οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν να επενδύσουν πάνω σε αυτή την αδυναμία για να πάρουν την νίκη.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο Αρτούρας Γκουνταίτις μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη κλειδί για το Τριφύλλι στη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Λιθουανός είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους ψηλούς στο low post στη φετινή  Euroleague αν και δεν είναι όσο εύστοχος πρέπει να είναι.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα ακουμπήσει πάνω του προσδοκώντας να πάρει πολλά από τον 29χρονο σέντερ.

Βέβαια από την πλευρά τους και οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν  να αντιμετωπίσουν τον Λιθουανό χτυπώντας τον στη δική τους επίθεση.

Τέλος, από την παραπάνω συνθήκη  θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ο αγώνας ο οποίος έτσι που ήρθαν τα πράγματα είναι πάρα πολύ σημαντικός για τον Παναθηναϊκό αν θέλει να έχει ελπίδες για κάτι καλύτερο στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News