Επίσημο: Σε ομάδα Ευρωλίγκας ο Σίνγκλετον που είχε ακουστεί για Παναθηναϊκό

Επίσημο: Σε ομάδα Ευρωλίγκας ο Σίνγκλετον που είχε ακουστεί για Παναθηναϊκό

Ο Κρις Σίνγκλετον που ήταν ελεύθερος από το τέλος της περασμένης σεζόν τελικά βρήκε ομάδα και πιο συγκεκριμένα επέστρεψε στην Αναντολού Εφές με την οποία έχει στεφθεί back to back πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο Κρις Σίνγκλετον από το τέλος της περσινής σεζόν έως σήμερα είχε μείνει χωρίς ομάδα για προσωπικούς λόγους. Το τελευταίο διάστημα που ο ίδιος ήταν και πάλι διαθέσιμος προκειμένου να μιλήσει με συλλόγους και να συμφωνήσει με κάποιον εξ’ αυτών, είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό.

Να θυμίσουμε πως Παναθηναϊκός και Σίνγκλετον είχαν συνεργαστεί για μια διετία (2016-18), ωστόσο από τότε δεν έσμιξαν ξανά οι δρόμοι τους. Μπορεί και τον τελευταίο καιρό να είχε ακουστεί τ’ όνομά του για το Τριφύλλι, ωστόσο ο Αμερικανός forward επέστρεψε στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σίνγκλετον, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα καλύψει το κενό του φευγάτου Ακίλε Πολονάρα. Ο Αμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν, ενώ παράλληλα προσθέτει βάθος, ποιότητα κι εμπειρία στο ρόστερ του Εργκίν Αταμάν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News