«Γι' αυτό ο Γιαννακόπουλος άλλαξε το μοντέλο διαχείρισης»

«Γι' αυτό ο Γιαννακόπουλος άλλαξε το μοντέλο διαχείρισης»

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Χρυσάνθης, μέσω της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» ανέφερε τη δική του άποψη για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να διώξει τον Αργύρη Πεδουλάκη και να διατηρήσει στον πάγκο τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός πριν από λίγες μέρες γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με βαρύ σκορ. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν κάκιστη και με βάσει και τη συνολική εικόνα όλον αυτόν τον καιρό, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενημέρωσε πως θα γινόντουσαν αλλαγές.

Τελικά, οι αποφάσεις που πήρε ήταν να διώξει τον Αργύρη Πεδουλάκη από το σύλλογο, ο οποίος εκτελούσε χρέη Τεχνικού Διευθυντή και παράλληλα να στηρίξει τον Ντέγινα Ράντονιτς δίνοντάς κι απεριόριστο μπάτζετ, ώστε να βελτιώσει τα κακώς κείμενα από το καλοκαίρι.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Χρυσάνθης, μέσω της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» σχολίασε τις παρακάτω κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εξηγώντας παράλληλα και τον λόγο που αποφασίστηκε ν’ αλλάξει και το μοντέλο διαχείρισης του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το μάρμαρο για τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό και την συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού από την αρχή της σεζόν δεν πλήρωσε τελικά ο προπονητής, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά ο ο τεχνικός διευθυντής. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, που πριν από περίπου εννιά μήνες ανέλαβε εν λευκώ την διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος και τον σχεδιασμό. Είναι αυτός που επέλεξε για προπονητή τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Και αυτός που στην πρώτη κρίση φεύγει. Ακούγεται λίγο οξύμωρο τούτο. Ο προπονητής είναι κατάλληλος όχι μόνο για να συνεχίσει, αλλά και για να γίνει το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα, όμως αυτός που τον διάλεξε και τον έφερε δεν είναι κατάλληλος για να συνεχίσει την δική του δουλειά. Ο Πεδουλάκης υποτίθεται ότι απομακρύνεται από την θέση του επειδή απέτυχαν οι επιλογές του, μεταξύ των οποίων όμως ήταν και αυτή του προπονητή! Δεν έχει ιδιαίτερη λογική όμως αυτό. Δεν έχει επίσης λογική το ότι ο Πεδουλάκης διάλεξε έναν προπονητή με τον οποίο μέσα σε 2-3 μήνες αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί. Δεν ήξερε ποιον έπαιρνε; Φαίνεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε στην παρούσα φάση να αλλάξει όχι πρόσωπα, αλλά συνολικά το μοντέλο διαχείρισης του αγωνιστικού τμήματος, βλέποντας προφανώς πως όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News