Παναθηναϊκός: Στη Βαρκελώνη ο Παρθενόπουλος - Θα δει τον αγώνα μαζί με τον Γκλίκμαν
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, βρίσκεται στη Βαρκελώνη και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα» μαζί με εκλεκτά στελέχη της Euroleague και των Καταλανών.
Μάλιστα, ο Παρθενόπουλος θα δει τον αγώνα μαζί με τον acting CEO της Euroleague, Μάρσαλ Γκλίκμαν, τον οποίον είχε φιλοξενήσει πριν από μερικές εβδομάδες στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Αθήνα.
Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της μπασκετικής «Μπάρτσα», Γιοσέπ Κούμπελς.
Βόβορας: «Έτσι θα φτάσουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε»
Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Αναλυτικά είπε:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google«Παίζουμε με μια ομάδα που είναι πλήρης. Παίζει με μεγάλη ένταση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια , το μέγεθος και να περιορίσουμε τα λάθη. Η Μπαρτσελόνα θέλει να τρέξει, ο Σατοράνσκι είναι εξαιρετικός σε αυτό το κομμάτι. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση για να φτάσουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ