Αδιανόητο: «Έκλεισε» στον Ερυθρό Αστέρα ο Καμπάτσο!

Αδιανόητο: «Έκλεισε» στον Ερυθρό Αστέρα ο Καμπάτσο!

Μεταγραφή… οκτάδας και «βόμβα» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ρίχνει ο Ερυθρός Αστέρας με την απόκτηση του Φακούντο Καμπάτσο!

Οι Σέρβοι πυροδότησαν βόμβα… μεγατόνων με τη μεταγραφή του Καμπάτσο, ενός παίκτης για τον οποίο υπήρξαν φήμες και για Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες (στο Τριφύλλι έχουν ρίξει το βάρος στον ψηλό).

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και των Ντένβερ Νάγκετς, θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν για άλλο ένα έτος, με τις συνολικές αποδοχές να αγγίζουν τα 4,3 εκατομμύρια ευρώ.




Τον Καμπάτσο, έχει στην ουσία προαναγγείλει στον Ερυθρό Αστέρα και ο συμπατριώτης του Λούκα Βιλντόσα, με μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δείχνει τους δύο αθλητές με τα χρώματα του σερβικού συλλόγου.

Δεν αποκλείεται πλέον, το πρώτο παιχνίδι του Καμπάτσο, στην επιστροφή του στην Ευρώπη, να είναι την ερχόμενη Τετάρτη (21/12) με τον Ολυμπιακό, για τη 15η αγωνιστική της Euroleague.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News