«Καρφί» Πάρις Λι για τη διαιτησία: «Απαράδεκτη απόφαση!» (vid)
Ο Πάρις Λι μίλησε μίλησε στην κάμερα του SDNA μετά το τέλος του αγώνα στη Βαλένθια, δείχνοντας την έντονη ενόχλησή του για τη διαιτησία.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού…
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Για το παιχνίδι: «Στην άμυνα δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μου άρεσε όμως όπως επιστρέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Για τον Μπέικον: «Πιστεύουμε πολύ στον Ντουέιν και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του στη Euroleague».
Για το τι πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι της η ομάδα: «Υπάρχουν διαστήματα που δεν παίζουμε καλά. Κάποια κενά 3 και 4 λεπτών που πρέπει να τα βελτιώσουμε, όπως και τη νοοτροπία μας».
Για το 5ο φάουλ που του χρέωσαν οι διαιτητές αποβάλλοντάς τον: «Ήταν απαράδεκτη απόφαση. Απαράδεκτη, δεν έχω να πω κάτι άλλο».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ήταν να μην γυρίσει το μάτι...» (pic)
- Παναθηναϊκός: Τέλος τα σενάρια με Καλάμπρια - Η κίνηση... παραμονής
- Κοτζιάς: «Για αυτούς τους τρεις γκαρντ ξέρω για Παναθηναϊκό»
- «Ρώτησε για Μπόλντουιν ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Σέρβικο δημοσίευμα: «Αυτούς τους δύο γκαρντ παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός»