Βαρέλι δίχως πάτο – Προκλητική ΕΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Τελειώνει ο Πιτσίλκας από την ΚΕΔ!

Η ΕΟΚ που ήρθε για να φέρει φρέσκιες ιδέες και να «καθαρίσει» το χώρο του μπάσκετ από τα κακώς κείμενα με τις αποφάσεις της αποδεικνύει ότι μόνο αρνητικό κλίμα μπορεί να δημιουργήσει πριν το τζάμπολ του ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό για την Basket League και το ντέρμπι έχει αρχίσει ήδη χωρίς να το επιδιώξουν οι ομάδες. Οι δύο αιώνιοι για την ακρίβεια προσανατολίζονται για τα επερχόμενα παιχνίδια στην Euroleague με Εφές και Ζάλγκιρις.

Ωστόσο η ΚΕΔ αποφάσισε να δυναμιτίσει το κλίμα από νωρίς ορίζοντας ως διαιτητή τον Πιτσίλκα. Ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι ο γιος του αρχιδιαιτητή Πιτσίλκα και είναι ακατάλληλος να οριστεί σ’ ένα τόσο κρίσιμο κι απαιτητικό ματς για πολλούς λόγους. Καταρχάς δεν έχει εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, ενώ ουδείς γνωρίζει τι εξετάσεις έχει δώσει και περάσει πριν γίνει διαιτητής.

Μπορεί στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός να είχε θίξει το θέμα, όμως όπως φαίνεται η αρμόδια αρχή δε θεώρησε σκόπιμο ν’ ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση αυτή. Βέβαια ο συγκεκριμένος ορισμός όχι απλώς σηκώνει πολύ κουβέντα αλλά είναι και ιδιαίτερα προκλητικός, καθώς ο Πιτσίλκας έχει την ανοχή του Βαγγέλη Λιόλου, ο οποίος έχει ανοιχτή κόντρα με τους πράσινους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Όλες αυτές οι ενέργειες δεν αποσκοπούν πουθενά αλλού παρά μόνο στη δημιουργία έντασης πριν καν ξεκινήσει το ντέρμπι. Ο κύριος Λιόλιος με τις αποφάσεις του μας αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πως στην προσπάθειά του να «καθαρίσει», όπως λέει, το ελληνικό μπάσκετ… λοξοδρόμησε και πολεμάει τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε να θυμίσουμε ότι η ΕΟΚ πριν λίγες εβδομάδες έβγαλε ανακοίνωση με στόχο να βγάλει στη σέντρα τον Παναθηναϊκό και τον Γιώργο Παπαγιάννη, χωρίς να προχωρήσει στην παραμικρή αναφορά στο θέμα του Κώστα Σλούκα που όλως τυχαίως αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Γενικότερα ο κύριος Λιόλιος οφείλει να βρει μια ισορροπία γιατί θα χάσει πολύ εύκολα τον έλεγχο και μετά η κατάσταση δε θα μαζεύεται εύκολα.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version