Ζαλγκιρις - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 02/12

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 87-63: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Ζαλγκιρις – Πανθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της 11ης αγωνιστικής της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενος από πέντε διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Αυτή καλείται να αξιοποιήσει στην Λιθουανία κόντρα στην Ζαλγκίρις, για να φύγει με το «ροζ φύλλο» αγώνα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague. Στην «διαβολοβδομάδα» που προηγήθηκε, οι «πράσινοι» έκαναν το  2/2 με Βίρτους και Βιλερμπάν, κερδίζοντας έδαφος στην βαθμολογία.

Ακολούθησε η επικράτηση επί του ΠΑΟΚ για την εγχώρια λίγκα. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς χωρίς να συναντήσουν καμία δυσκολία επικράτησαν με σκορ 87-63 του «δικεφάλου του βορρά» και φεύγουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για τις δύσκολες αναμετρήσεις σε Κάουνας (2/12, 20:00) και ΣΕΦ (5/12, 19:15).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime HD.

Ράντονιτς: «Είμαι ικανοποιημένος»

Ο προπονητής των «πρασίνων», Ντέγιαν Ράντονιτς, αναφέρθηκε μετά τον αγώνα στην ικανοποιητική εμφάνιση της ομάδας, στο επερχόμενο ντέρμπι «αιωνίων», αλλά και στον τραυματισμό του Μάριους Γκριγκόνις. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Μαυροβούνιου τεχνικού:

Την πορεία του Γκριγκόνις και αν τον προβληματίζει η εικόνα της τέταρτης περιόδου: «Για τον Γκριγκόνις θα δούμε αύριο που θα έχουμε περισσότερα. Πρέπει να το ελέγχουμε και να δούμε γιατί. Γιατί για το ματς αυτό έπρεπε να έχουμε καλή προσέγγιση. Για εμάς ήταν μια ευκαιρία να δώσουμε λεπτά συμμετοχής και ξεκούραση σε παίκτες που έπαιξαν πολύ».

Για το αν αυτά τα παιχνίδια βοηθούν τον Παναθηναϊκό να βρει ρυθμό: «Πρώτα από όλα για αυτό το παιχνίδι, πρέπει να πούμε για το πρόγραμμα γιατί ήταν δύσκολο με δύο παιχνίδια που ήταν απαιτητικά και είχαν πολλή πίεση. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Δίνουμε χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο».

Αν προετοιμάζει την ομάδα ενόψει του ντέρμπι αιωνίων: «Πρέπει να παίξουμε για αυτό το παιχνίδι, για την προσέγγιση που θα έχουμε. Είχαμε ένα πλάνο και το ακολουθήσαμε. Είμαι ικανοποιημένος».

Ξεκίνησαν οι… ομορφιές από νωρίς

Προκλητικοί οι ορισμοί διαιτητών για το ντέρμπι, με τις… ομορφιές από πλευράς ομοσπονδίας να ξεκινούν από νωρίς. Για την ακρίβεια, το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» του φετινού πρωταθλήματος θα έχει τους ρέφερι Πιτσίλκα, Κάρδαρη και Θεωνά.

Συνολικά, πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, καθώς είχε προηγηθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ, το οποίον κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Θυμίζουμε πως οι δύο «αιώνιοι» θα συναντηθούν ξανά μέσα στον Δεκέμβρη και πιο συγκεκριμένα στις 30/12 για την Euroleague.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News