Παναθηναικος - ΠΑΟΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 27/11

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της 7ης αγωνιστικής της Basket League

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς αρχικά επικράτησε στην παράταση της Βίρτους Μπολόνια και εν συνεχεία διέλυσε την Βιλερμπάν (77-58). Με αυτό τον τρόπο ανέβηκε στην 13η θέση και μείωσε στις δύο νίκες την απόσταση από την 8άδα.

Παράλληλα, έσπασε και την πίεση που υπήρχε, μπαίνοντας σε ένα δύσκολο 10ημερο με την ψυχολογία στα ύψη. Στην Basket League το σύνολο του Ράντονιτς έρχεται από σερί εύκολων νικών, ωστόσο το εμπόδιο του ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι Θεσσαλονικείς είναι στο 4-2 (με ματς παραπάνω) και παίζουν αρκετά καλό μπάσκετ φέτος.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Μπέικον αντί Γκριγκόνις στη λίγκα ο Παναθηναϊκός

Ο Μάριους Γκριγκόνις τέθηκε ξανά εκτός μάχης και αυτό περιορίζει τις επιλογές στην περιφέρεια για τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Γι’ αυτό τον λόγο ο Μαυροβούνιος τεχνικός επέλεξε να βάλει τον Ντουέιν Μπέικον στην λίστα για το ελληνικό πρωτάθλημα αντί του Λιθουανού γκαρντ.

Να σημειωθεί πως αν ο Γκριγκόνις δεν προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (πράγμα, που είναι και το πιο πιθανό), τότε θα είναι εκτός και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (5/12) που ακολουθεί.

Ράντονιτς: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην καλή εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Βιλερμπάν και τόνισε πως ήταν σημαντικό που το «τριφύλλι» ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Από το ξεκίνημα ήταν πολύ σημαντικό. Για 30 λεπτά βγάλαμε ενέργεια και στις δύο πλευρές. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε 6 λάθη κάτι που δεν είναι σοβαρό και δεν επιτρέπεται. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά στην Euroleague. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί.»

Την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Έχουμε παίξει 10 παιχνίδια. Σε κάποια παιχνίδια παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με άλλους τρόπους».

Για τον Παπαγιάννη: «Αμυντικά έκανε αρκετά καλά πράγματα κατά τη γνώμη μου. Έχουμε το πλάνο μας και για εμάς είναι σημαντικό να το ακολουθήσουμε και εκείνος το ακολούθησε. Στη συνέχεια στην τρίτη περίοδο ήταν καλύτερος. Είναι δύσκολο μετά από τραυματισμό να είσαι σε θέση να παίξεις. Εκείνος έχασε ένα κομμάτι και δεν ήταν έτοιμος να προπονηθεί και να παίξει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News