«Επίθεση» Ζιελίνσκι σε Πονίτκα: «Μου ανέβηκε η πίεση με αυτά που είπε...»

Ράντονιτς: «Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι με την Αρμάνι»

”Ομάδα χωρίς τον αρχηγό της; Ο Ματέους Πονίτκα σκέφτεται να κάνει διάλειμμα από την εθνική ομάδα”. Με αυτόν τον τίτλο δημοσιεύτηκε η συνέντευξη που έδωσε, μια είδηση που προκάλεσε την αντίδραση του Ματσιέι Ζιελίνσκι, μιας παλιάς δόξας της Πολωνίας.

“Από τα 18 μου έπαιζα στην Εθνική Ανδρών και για κανέναν λόγο δεν είχα σκεφτεί να κάνω διάλειμμα για να ξεκουραστώ! Περίμενα το εθνικό κάλεσμα, όπως ένα μικρό παιδί περιμένει ένα παιχνίδι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ήμουν περήφανος που έπαιζα με την εθνική. Ποια κούραση;” έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.




Η φασαρία που δημιούργησε αυτή η τοποθέτηση στα social media ήταν ακόμη μεγαλύτερη, με τον παλαίμαχο αθλητή να επιστρέφει λίγη ώρα αργότερα στο Twitter, με σκοπό να “χαμηλώσει” το θέμα.

“Κυρίες και κύριοι, σέβομαι τον Ματέους Πονίτκα ως αθλητή, διάβασα τη συνέντευξη που έδωσε και ανέβηκε η πίεσή μου, επειδή είδα ότι θέλει να κάνει διάλειμμα από την εθνική. Θα μιλήσω όμως γι αυτό με τον πρόεδρο. Αν προσέλαβα κάποιον, λυπάμαι” ανέφερε.

Χτύπησε ο Πονίτκα αλλά το πάλεψε!

Ο Ματέους Πονίτκα προσπάθησε όσο μπορούσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό αν και είχε τραυματιστεί.

Ο Πολωνός σε δηλώσεις του τόνισε πως έκανε μεγάλη εμφάνιση ξανά ο Μάικ Τζέιμς κόντρα στον Παναθηναϊκό και πως άργησαν να μπουν στο ματς με τη Μονακό, θεωρώντας πως είναι πρώτα απαραίτητο να «δέσει» η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«O Μάικ Τζέιμς… καθάρισε το ματς στο φινάλε. Μπήκαμε στο ματς αργά και συγκεκριμένα μετά την πρώτη περίοδο και για αυτό χάσαμε. Δεν πρέπει να έχουμε την ίδια εμφάνιση όπως στο Βερολίνο. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να… δεθεί. Είχα ένα χτύπημα στα δόντια και δεν ήμουν 100%, αλλά έδωσα ό,τι είχα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr