Γιαννακόπουλος: Το παρασκήνιο με Μπέικον και το ποσό υπέρβασης

Γιαννακόπουλος: Το παρασκήνιο με Μπέικον και το ποσό υπέρβασης

Ο Μπέικον είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού για τα δύο επόμενα χρόνια και το newspao.gr σας παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο γύρω από την υπόθεση.

Το παιχνίδι με την Άλμπα έμελλε να αλλάξει ριζικά την σεζόν του Τριφυλλιού αφού η κάκιστη εμφάνιση και ο διασυρμός από τους Γερμανούς έκανε τους πάντες να αναθεωρήσουν.

Πρώτος ο Ντέγιαν Ράντονιτς και οι συνεργάτες του οι οποίοι είδαν ότι το πλάνο που θέλουν να εφαρμόσουν δεν μπορεί να υλοποιηθεί αν δεν αποκτηθεί ένας γκαρντ με ταχύτητα και επιθετικό ταλέντο.

Ο Μπέικον έρχεται για να δώσει λύσεις από την θέση 2 έως την θέση 4 και για να αποδείξει ότι όλες οι ομάδες έκαναν λάθος το φετινό καλοκαίρι που δεν ασχολήθηκαν μαζί του.

Προσωπικά εμείς αλλά και η ομάδα δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία για την ποιότητα του παίκτη αλλά για τον χαρακτήρα του, μία ανησυχία την οποία έλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έβλεπε ότι υπήρχε τεράστιο πρόβλημα στο ρόστερ και δεν πρόκειται να καθόταν με σταυρωμένα χέρια.

Άλλωστε έκανε μια μεγάλη επένδυση φέτος την οποία δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να την δει να πηγαίνει στα σκουπίδια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει βάλει 5 εκατομμύρια ευρώ φέτος στην ομάδα χωρίς να υπολογίζονται σε αυτά τα έσοδα- έξοδα της ομάδας.

Έτσι αποφάσισε να κάνει ακόμα μία υπέρβαση ώστε να διασφαλίσει την δική του επένδυση.

Φυσικά, το πρόβλημα με το χαρακτήρα του Αμερικανού δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει στα… ψιλά από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Πρόεδρος μίλησε με τον παίκτη και μάλιστα στο συμβόλαιο μπήκαν και δικλίδες ασφαλείας σε περίπτωση που ο παίκτης δημιουργήσει προβλήματα.

Το αποτέλεσμα είναι ο μεγαλομέτοχος να κλείσει ένα εξαιρετικό ντιλ και να ελαχιστοποιήσει το κίνδυνο αποτυχίας.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός έκανε μία μεταγραφή που τον ανεβάζει επίπεδο και αποτελεί το ηλεκτροσόκ που αλήθεια είναι ότι χρειαζόταν η ομάδα.

Όσο για τον Μπέικον, οι Πράσινοι του έδειξαν εμπιστοσύνη και είναι στο χέρι του και μόνο να τους βγάλει ασπροπρόσωπους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News