Παναθηναϊκός - Μονακό 80-83: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Μονακό 80-83: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μονακό.

Ένα πρώτο δεκάλεπτο βγαλμένο από το παιχνίδι της Τετάρτης με την Άλμπα και ο κανόνας… Μάικ Τζέιμς έφεραν ήττα μόλις 3 πόντων από τη Μονακό για έναν Παναθηναϊκό που παρουσίασε στο παρκέ έναν απολαυστικό Ντέρικ Ουίλιαμς στην καλύτερή του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (3/10): Σκόραρε ένα τρίποντο με 3 δευτερόλεπτα να απομένουν, αλλά δε γινόταν ο Παναθηναϊκός να στείλει το ματς στην παράταση. Σοφτ στα υπόλοιπα με 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Πάρις Λι (6,5/10): Αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα, έβγαλε συνολικά πάθος και ολοκλήρωσε το παιχνίδι στους 11 πόντους με 3/5 τρίποντα, αλλά μόλις 2 ασίστ.

Γιώργος Παπαγιάννης (-): Δοκίμασε να αγωνιστεί, αλλά κρίθηκε απαραίτητο να μη συνεχίσει στο ματς.

Λευτέρης Μποχωρίδης (6/10): Είχε οίστρο στο δημιουργικό κομμάτι (6/10), πέτυχε και 1 τρίποντο σε 4 προσπάθειες. Για 3ος γκαρντ ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του αγώνα.

Ντέρικ Ουίλιαμς (9,5/10): Ήταν άψογος στο 2ο ημίχρονο με 18 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο. Δυστυχώς για εκείνον και τον Παναθηναϊκού, του έκλεψε τα… φώτα και τον τίτλο του MVP του αγώνα ο Μάικ Τζέιμς.

Άντριου Άντριους (4/10): Δε βοήθησε αρκετά ο Αμερικανός γκαρντ που έκανε μια φτωχή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ.

Γιώργος Καλαϊτζάκης – Νίκος Χουγκάζ (-)

Ματέους Πονίτκα (7/10): Μετά τον Ουίλιαμς ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού. Ο Πολωνός στην καλύτερή του εμφάνιση με τα πράσινα, σημείωσε 12 πόντους και 10 ριμπάουντ. «Μουντζούρα» στη στατιστική του τα 4 λάθη.

Μάριους Γκριγκόνις (4/10): Ξενέρωμα με τον Λιθουανό στο 1ο διάστημα της θητείας του στο Τριφύλλι. Φορτώθηκε νωρίς 4 φάουλ, έκανε άλλα τόσα λάθη και ο Παναθηναϊκός , ευτυχώς, βρήκε σκόρερ στο πρόσωπο του Ουίλιαμς. Κατά τα άλλα, πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από τον παίκτη που δε δείχνει την απαιτούμενη διάθεση.

Αρτούρας Γκουντάιτις (6,5/10): Πήρε 26 λεπτά συμμετοχής και ως ένα βαθμό κάλυψε το κενό του Παπαγιάννη. Τελείωσε το ματς με 10 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News