Ηρωική προσπάθεια Παπαγιάννη να προλάβει τη Μονακό! - Τι συμβαίνει
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πήρε εξιτήριο και όπως είχαμε αναφέρει από νωρίς θα παλέψει για να αγωνιστεί κόντρα στη Μονακό. Στην 12άδα και ο Ντέρικ Ουίλιαμς!
Γιώργος Παπαγιάννης και Ντέρικ Ουίλιαμς θα είναι κανονικά στην 12άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στη Μονακό.
Ο αρχηγός των «πράσινων» βγήκε από το νοσοκομείο, κατευθύνεται προς το ΟΑΚΑ και θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού και πλέον είναι επιλογή Ντέγιαν Ράντονιτς η χρησιμοποίησή του.
Μέσα και ο Ουίλιαμς, που «σφίγγει» τα δόντια και αγωνίζεται κανονικά κόντρα στη Μονακό παρά το χτύπημα που έχει δεχτεί.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα κατά EuroLeague: «Πάλι ο Γιαννακόπουλος φταίει; Εμένα θα τιμωρήσετε; Τι σκ@τ@ θα κάνετε;»
- Γιαννακόπουλος: «Περιμένω και απαιτώ από την αστυνομία μία τεράστια συγγνώμη προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού» (vid)
- Παναθηναϊκός: Σενάριο-βόμβα από Ολλανδία για Στέφαν Ντε Φράι
- «Ο Παναθηναϊκός θα βελτιώσει την πρότασή του για Μοντέρο - Φαβορί ο Ολυμπιακός»
- Παναθηναϊκός: Η διάρκεια του συμβολαίου και οι απολαβές του Νέστρουπ