Βέργης: «Το μεγαλύτερο λάθος του μπασκετικού ΠΑΟ είναι να γίνει... ποδοσφαιρικός ΟΣΦΠ»
Κατά του νέου ξηλώματος του ρόστερ και της επιλογής άλλου προπονητή στον μπασκετικό Παναθηναϊκό τάχθηκε στο νέο του κείμενο στο SDNA ο Βασίλης Βέργης.
Αναλυτικά:
«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα, προσπαθεί να γίνει. Με σωστό ή όχι τρόπο, ο χρόνος θα δείξει. Όμως ουδεμία σχέση (μπορεί να) έχει ένα σύνολο σχεδόν καινούργιο που προσπαθεί να βρει ταυτότητα, με μία ομάδα η οποία δουλεύεται με τις εξαιρετικές αρχές του Γιώργου Μπαρτζώκα εδώ και τρία χρόνια. Μιλάμε για δύο διαφορετικούς «κόσμους» αυτή τη στιγμή.
Το μεγαλύτερο λάθος που μπορούν να κάνουν τώρα στον Ολυμπιακό είναι να πιστέψουν ότι βρίσκονται μία ανάσα από την… απονομή του τροπαίου της Ευρωλίγκας και στον Παναθηναϊκό ότι πρέπει να τα ξαναδιαλύσουν όλα, να πάρουν άλλο προπονητή, άλλο τεχνικό διευθυντή και καμιά… ντουζίνα παίκτες λες και είναι ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός!»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Νέο όνομα από Premier League για τη μεσαία γραμμή
- Παναθηναϊκός: Το «κρυφό» κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού
- «Και ο Παναθηναϊκός ξανά για Βαλαντσιούνας»
- Γιαννακόπουλος: Το μήνυμα πριν τον τελικό του Final 4 και την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού - "Το πάθημα γίνεται μάθημα"
- Ράστοντερ: Πόσα ζητά η Τουν και τι περιμένει ο Παναθηναϊκός