Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ήξερε τι παίκτη βάζει στη μηχανή
Παναθηναϊκός: Σε ακόμα ένα παιχνίδι (με το Λαύριο) ο Πάρις Λι ήταν καλός στο ρόλο του, καλύπτοντας και το κενό του Νέητ Ουόλτερς.
Σίγουρα ο συγκεκριμένος αντίπαλος στο ΟΑΚΑ δεν θα σε κοντράρει, μα στη φάση αναδόμησης που βρίσκεται το κλαμπ κάθε καλή εμφάνιση, κάθε άνετη νίκη είναι συν για την καλή ψυχολογία και διάθεση στα αποδυτήρια.
Ο Αμερικανός είχε δώσει άριστα δείγματα πέρσι στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός με την αγορά του ήξερε ότι θα βάλει στην μηχανή του έναν χρήσιμο ρολίστα, που έχει κάνει – βάσει των ομάδων που αγωνίστηκε μέχρι στιγμής – όλα τα σωστά βήματα στην εξέλιξή του.
Ο Πάρις καθοδήγησε στο παρελθόν κλαμπ δεύτερης ταχύτητας (Αντβερπ, Μπάμπεργκ, Ορλεάνς), ανέβηκε επίπεδο στη Μονακό κι από εκεί ήρθε στο τριφύλλι που παραμένει μεγάλο brand άσχετα με την πτώση των τελευταίων ετών.
Ο Αμερικανός μπορεί να παίξει τέλεια το ρόλο του συμπληρώματος στο πλευρό ενός γκαρντ που θα έχει προτεραιότητα το σκοράρισμα.
Αμυντικά, είναι παίκτης που πιέζει εξαιρετικά πάνω στην μπάλα και κάνει κλεψίματα, Το θέμα είναι πώς θα αξιοποιηθεί.
Το ξεκίνημά του, πάντως, είναι πολύ καλό και κάτι μας λέει ότι στο πλευρό του Ουόλτερς μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα πράγματα.
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τρελάθηκε με το ΟΑΚΑ ο Οικονομόπουλος, τι είπε σε Γιαννακόπουλο!
- Απάντησε ο Παυλόπουλος σε Οικονόμου για το «τέταρτο αστεράκι ραμμένο»
- Κάουκι: «Ομπράντοβιτς, το μεγάλο όνειρο του Παναθηναϊκού»
- Παναθηναϊκός: «Κύκλωσε» παίκτη από Ευρωλίγκα - Η πραγματική απόσταση από deal
- Φίλοι της Φενέρ αλλάζουν στάση για Γιαννακόπουλο μετά το Final Four!