Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αναμονή τέλος! Υπογράφει παίκτης
Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον παίκτη που χρειάζεται και αυτός δεν θα είναι ο Μπέικον.
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς άλλωστε το ξεκαθάρισε μετά το παιχνίδι με το Λαύριο.
Αναμονή τέλος!
Με το κλείσιμο των ρόστερ στο ΝΒΑ, ο Παναθηναϊκός θα τελειώσει και με την εκκρεμότητα του και θα υπογράψει αυτή την εβδομάδα τον παίκτη που ψάχνει, σύμφωνα με το sdna.gr.
Λίγες ώρες μετά: «Δικαιώθηκε» για Μπέικον ο Ράντονοτς!
Παναθηναϊκός: Ο Ντουέιν Μπέικον με ανάρτηση στα social media υποστήριξε ότι ουδέποτε έδωσε συνέντευξη με την οποία ανέφερε ότι θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έβαλε μια και καλή τέλος στη φημολογία για τον Ντουέιν Μπέικον, μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Λαύριο.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΝωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει δηλώσεις του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα φέρεται να είπε στο ertsports.gr ότι «είναι εξαιρετική η Ελλάδα, θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό» ωστόσο ο ίδιος έσπευσε να διαψεύσει ότι έδωσε συνέντευξη.
O Μπέικον έγραψε στο Instagram ότι «ποτέ δεν έδωσα αυτήν την συνέντευξη». Πάντως το βράδυ της Κυριακής (16/10) το ertsports.gr δημοσιοποίησε έναν διάλογο με τον Αμερικανό στα social media, ο οποίος σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να παίξει στον Παναθηναϊκό, είπε μονολεκτικά «ναι».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη πάντως, δικαιώνει απόλυτα τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων άφησε να εννοηθεί ότι ένας παίκτης δεν κρίνεται μόνο από την αγωνιστική του συμπεριφορά, αλλά και την υπόλοιπη.
Και εδώ έχουμε έναν καλό παίκτη, που απάντησε για Παναθηναϊκό, αλλά το… διέψευσε!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το θέμα Διαμαντίδη και όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή (vid)
- Παναθηναϊκός: Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Πένια και το ποσό της ρήτρας επαναγοράς
- Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό ο Φαν Ντρόνγκελεν, θέλει... τρελό ποσό η Σαμσουνσπόρ!
- «Αιχμή» Γάτα για πρώην τεχνικούς διευθυντές - «Θα πάρει φορ-μπόμπερ ο Παναθηναϊκός»
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Ερμόσο»