Παναθηναϊκός - Λαύριο καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 16/10

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που βελτιώνεται και βγαίνει μπροστά

Παναθηναϊκός – Λαύριο καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της 2ης στροφής της Basket League

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Λαύριο στην 2η αγωνιστική της Basket League (16:00), με στόχο να πάρει την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» έβγαλαν αντίδραση με εντυπωσιακό τρόπο μεσοβδόμαδα, φεύγοντας με διπλό από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα (77-75). 

Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς με εντυπωσιακή άμυνα και απόλυτη ουσία στην επίθεση, πήρε το πρώτο «ροζ φύλλο» αγώνα στην Euroleague. Στα θετικά, οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Γκριγκόνις και Πονίτκα. Πλέον, ο «εξάστερος» στρέφει το ενδιαφέρον στο πρώταθλημα και στην πρώτη νίκη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Βόβορας: «Χτίζουμε και δημιουργούμε ακόμα σχέσεις»

«Είμαστε μια ομάδα που χτίζεται και δημιουργούμε τις σχέσεις μας. Το κλειδί ήταν τα ριμπάουντ. Για πρώτη φορά ελέγξαμε τα ριμπάουντ και οι βολές που στα τελευταία λεπτά είχαμε συγκέντρωση και ήταν σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα.

Είχαμε μια σταθερά για 40 λεπτά που ήταν η άμυνα. Αν έχεις αμυντική νοοτροπία τότε θα μπορείς να είσαι μέσα στο ματς. Βάλαμε σημαντικά καλάθια, κάναμε καλά τις αλλαγές, πήραμε τα ριμπάουντ και μετά είχαμε καθαρό μυαλό και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Αυτή η ομάδα κάθε παιχνίδι θα παίρνει ένα μάθημα. Μέσα από τα παιχνίδια θα βελτιωνόμαστε. Νίκες σαν αυτή χτίζουν χαρακτήρα και βγάζουμε αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας.

Ο Γκριγκόνις είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Γι αυτό η ομάδα έκανε σημαντική επένδυση μαζί του. Φέρνει ισορροπία, είναι έξυπνος παίκτης και η ομάδα τον χρειαζόταν. Μπορούσε να βάλει 1-2 σουτ να διαβάσει καταστάσεις. Ο Άντριους έχει τη σωστή νοοτροπία. Έκανε εξαιρετική προσπάθεια σε άμυνα και επίθεση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Σε αυτό το παιχνίδι με τον Λάζιτς που δεν υπάρχει παίκτης να του αλλάζει τρόπο σκέψης, ήταν δύσκολο. Όταν είμαστε όλοι μαζί και έχουμε τον Νέιτ μαζί μας, θα δούμε αρκετά πράγματα στη λεπτομέρεια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News