Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σενάριο για Ματ Τόμας (vid)

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σενάριο για Ματ Τόμας (vid)

Παναθηναϊκός: Το όνομα του Ματ Τόμας ήρθε στο προσκήνιο για τους πράσινους…

Σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο, ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Μακάμπι, όσο και του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα με με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο Μόσε Μπάρντα, ομάδα από την Ελλάδα φέρεται να εξετάζει τη περίπτωση του Ματ Τόμας που βρίσκεται στα μπλοκάκια και της Μακάμπι που και εκείνη θέλει να κλείσει την θέση των κοντών με έναν ακόμα σκόρερ.

Η αναφορά σε Παναθηναϊκό δεν γίνεται άμεσα, ωστόσο αφήνει να εννοηθεί ότι ομάδα από Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον παίκτη. Έτσι, με το σκεπτικό ότι οι πράσινοι είναι… ανοικτοί σε αντικαταστάτη του Αντριους, αν ο Αμερικανός συνεχίσει τις χαμηλές πτήσεις, το όνομα του Τόμας συνδέθηκε και με το Τριφύλλι.

Στο ΝΒΑ, τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει ποσοστό καριέρας 43.3% στο δίποντο ενώ στο τρίποντο σούταρε με ποσοστό 40.8%.

Ο Ματ Τόμας αυτή τη στιγμή παραμένει παίκτης των Μπούλς όμως φαίνεται πως θα κοπεί και η Euroleague αποτελεί μια πολύ καλή λύση για να συνεχίσει την καριέρα του με τον Παναθηναϊκό και Μακάμπι να φαίνεται πως είναι δύο πολύ καλές λύσεις.

Γκουντάιτις: «Σκληρή ομάδα ο Ερυθρός Αστέρας» – Η ατάκα για τις βολές!

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά:

«Θα είναι ένα σκληρό και physical παιχνίδι, όπως άλλωστε παίζει πάντα ο Ερυθρός Αστέρας. Εμείς θα πρέπει να τους ματσάρουμε και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και έτσι πρέπει να είναι.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια νέα ομάδα με νέο προπονητή. Όπως είπα πρόκειται για μια πολύ physical ομάδα που εστιάζει πολύ στην άμυνά της. Θα δούμε τι θα γίνει».

Όσο για τα «κλειδιά» του αγώνα; «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ και να βρούμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε πόντους και από τις βολές».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr