Επίσημο: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Super Cup
Οι Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Πουρσανίδης και Πέτρος Παπαπέτρου θα είναι οι τρεις διαιτητές του τελικού του Super Cup στην Ρόδο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), όπως προέκυψε από την κλήρωση.
Στην κληρωτίδα είχαν μπει και η Βασιλική Τσαρούχα, ο Βασίλης Πιτσίλσκας και ο Δημήτρης Ζαχαρής. Ο Αναστάσιος Κάρδαρης εξαιρέθηκε επειδή έπρεπε να αποχωρήσει νωρίτερα λόγω υποχρεώσεών του στο Basketball Champions League.
Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε στην κλήρωση ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λεπενιώτης, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν είχε εκπρόσωπο αφού οι άνθρωποι της ομάδας αποχώρησαν έξαλλοι και με πολλά παράπονα.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Βλαχοδήμoς από τη Σεβίλλη, πόσα ζητά η Νιουκάστλ
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξέλιξης με Πάλμερ-Μπράουν στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η κίνηση του Λαφόν για παραμονή και ο όρος που βάζει
- Αθηναϊκός κατά Παναθηναϊκού: «Να λύσει εσωτερικά τα προβλήματά του - Για οπαδικά συμφέροντα πρόδωσαν τις αθλήτριές τους»
- Παναθηναϊκός: Ο Τζούριτσιτς και οι επιλογές για το καλοκαίρι