Παναθηναϊκός: Η αδικία με Λι, λόγω αριθμών

Παναθηναϊκός: Η αδικία με Λι, λόγω αριθμών

Παναθηναϊκός: Ο τραυματισμός του Νέιτ Γουόλτερς δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στον Πάρις Λι ο οποίος ήταν αναγκασμένος να πάρει ακόμα περισσότερες ευθύνες και να βγει μπροστά.

Μπορεί να μην έφτασε σε υψηλό επίπεδο σκοραρίσματος όμως ήταν ήταν κομβικός σε πολλά σημεία του ματς.

Ο Λι τελείωσε την αναμέτρηση με 8 πόντους (1/1 δίποντα, 2/5 τρίποντα), ενώ είχε 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος.

Οι αγώνες αυτοί θα κάνουν καλό στον Λι για τη συνέχεια, αφού θα πρέπει να καλύψει επάξια το κενό του Γουόλτερς και στον τελικό, ενώ οι… πράσινοι έχουν μόνο να κερδίσουν από τον ανταγωνισμό του Γουόλτερς και του Λι στη θέση «1».

Κούπα κόντρα στον αιώνιο «πελάτη» – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στον τελικό του Σούπερ Καπ

Έπειτα από την μεστή και ουσιαστική εμφάνιση απέναντι στον οικοδεσπότη Κολοσσό Ρόδου, ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στην μάχη για την πρώτη κούπα της χρονιάς. Μπορεί το διακύβευμα να μην είναι τόσο μεγάλο σε τόσο πρώιμο στάδιο της χρονιάς, ωστόσο κάθε τίτλος απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο είναι θεμιτός.

Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς επικράτησε με 72-67 του Κολοσσού, χάρη στην ποιότητά του. Τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα, διότι ναι μεν υπήρξαν καλά διαστήματα, ωστόσο εμφανίστηκαν και αρκετά λάθη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News