Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 2/10

Παναθηναϊκός: Με Αρμάνι στον τελικό - Η ώρα και η μέρα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση του τελικού του Σούπερ Καπ

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Οι «πράσινοι» δίχως να πείσουν με την αγωνιστική παρουσία τους για μεγάλο χρονικά διάστημα, έκαναν τον καθήκον τους απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (72-67) και προκρίθηκαν στον τελικό.

Κορυφαίοι για το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς οι Γουίλιαμς (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Γκουντάιτις (14 πόντοι) που έκαναν θραύση στην ρακέτα. Καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο από τον Γκριγκόνις (13 πόντοι), την ώρα που ο «εξάστερος» ήταν αρκετά άστοχος με 6/19 τρίποντα και 22/35 βολές.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

«Χρειαζόμαστε δουλειά, μας έλειψε ο Ουόλτερς»

Στη βελτίωση που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη δύσκολη επικράτηση επί του Κολοσσού Ρόδου. Παράλληλα, ο τεχνικός των «πρασίνων» ανέφερε ότι έλειψε πολύ από την ομάδα του ο Ουόλτερς.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε λάθη στην τρίτη περίοδο και το παιχνίδι ήταν κλειστό. Κερδίσαμε όμως. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα. Ο Γκριγκόνις έλειψε αρκετό καιρό από εμάς, δεν είχαμε και τον Ουόλτερς. Μας έλειψε πολύ ο Ουόλτερς από το παιχνίδι αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης ο Μαυροβούνιος προπονητής.

Παναθηναϊκός – Κολοσσός καναλι ωρα: Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Ουίλιαμς

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς τόνισε πως χάρηκε μεν που ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ. Παρόλα αυτά στάθηκε στις χαμένες βολές και στα λάθη του πρώτου ημιχρόνου, περιμένει την επιστροφή των τραυματιών και ζήτησε νίκη στον τελικό της Κυριακής.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός φόργουορντ: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε το ματς. Έχουμε ακόμα δουλειά μπροστά μας. Χάσαμε πολλές βολές και είχαμε επτά λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε κάποιες απουσίες που θα επιστρέψουν. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε τον τελικό του Super Cup».

Ελάχιστος κόσμος στο κλειστό της Καλλιθέας

Μπορεί οι ομάδες να έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο παρκέ, τηρουμένων των αναλογιών της εποχής, όμως εκείνο που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν οι άδειες κερκίδες. Αιτία, οι υψηλές τιμές των εισιτηρίων που απέτρεψαν πολύ κόσμο από το να βρεθεί στο γήπεδο. Μάλιστα, δεν αναμένεται να υπάρξει sold out ούτε στον τελικό.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο οποίος επικράτησε εύκολα του Προμηθέα στον έτερο ημιτελικό (93-65), μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ενόψει του τελικού.

«Είναι ένα παιχνίδι νωρίς στη χρονιά, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Το καλό για εμάς είναι ότι παρότι παίξαμε πιο αργά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε 21-22′ παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι μια καλή ομάδα, με ταλέντο. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News