Μπαρτζώκας: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε νωρίτερα από εμάς...»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πώς ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Προμηθέα και συμπλήρωσε πως περιμένει έναν δύσκολο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό (2/10, 21:00).
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:
Για το ματς με τον Προμηθέα: «Μέσα στην εξέλιξη του παιχνιδιού γίναμε καλύτεροι, ιδίως αμυντικά. Στην αρχή αφήσαμε κάποια σουτ στον Κουλμπόκα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι μετά και σταματήσαμε την δημιουργία του Προμηθέα. Γι’ αυτό άνοιξε η διαφορά».
Για τον τελικό του Super Cup με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα παιχνίδι νωρίς στη χρονιά, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Το καλό για εμάς είναι ότι παρότι παίξαμε πιο αργά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε 21-22′ παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι μια καλή ομάδα, με ταλέντο. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 1+1 προσθήκη στο ποδόσφαιρο - Τελική ευθεία για νέα κίνηση στο μπάσκετ
- Τάκης Μπινιάρης: Ποιος είναι 17χρονος που έχρισε βασικό ο Νίστρουμπ στον Παναθηναϊκό
- Γάτας: «Ο Σέχου και οι επόμενες κινήσεις κινήσεις»
- Παναθηναϊκός: Προχωρά η επανασύνδεση με Διαμαντίδη, ο ρόλος - Αναμονή για Μπατίστ
- Επίσημο: Ανακοίνωσε Κέιβ ο Παναθηναϊκός