Γκουντάιτις για Παπαγιάννη: «Πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον και να κάνουμε το καλύτερο»

Γκουντάιτις για Παπαγιάννη: «Πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον και να κάνουμε το καλύτερο»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Αρτούρας Γκουντάιτις μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός σέντερ μετά την νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου για το Super Cup:

Για το ματς με τον Κολοσσό: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, υπήρχε νευρικότητα. Ήμασταν μαζί μόνο λίγες μέρες. Είδατε τα ποσοστά μας, ειδικά στις βολές. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Πραγματικά, πρέπει να βελτιωθούμε».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω εξαιρετικά, το έχω πει πολλές φορές. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα. Αποφάσισα να έρθω εδώ για να είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας, είναι κάτι σπουδαίο».

Για την εικόνα του «τριφυλλιού» αυτή τη στιγμή: «Έχουμε ένα νέο γκρουπ παικτών, όλα είναι νέα. Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλοι. Αυτή είναι η βασική μας αδυναμία αυτή τη στιγμή. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά δουλεύουμε σκληρά. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Για τη συνύπαρξη στη θέση «5» με τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Η σεζόν είναι μεγάλη, θα δούμε. Είμαστε δύο παίκτες με πολλά λεπτά στη θέση “5”. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον και να κάνουμε το καλύτερο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr