Παναθηναϊκός: Το λάθος με τις σπασμωδικές αντιδράσεις

Παναθηναϊκός: Με Αρμάνι στον τελικό - Η ώρα και η μέρα

Λίγο πριν το τζάμπολ του Σούπερ Καπ ο Παναθηναϊκός πρέπει να καταλάβει καλά ότι για μια ακόμα χρονιά δεν πρέπει με τίποτα να… κυλήσει σε περίοδο με διαχειριστή προπονητή.

Το αναφέρουμε μην τυχόν και μπουν (πάλι) ιδέες για αλλαγή κόουτς ελέω κακών αποτελεσμάτων που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παρουσιαστούν σε μια μεταβατική περίοδο με πολλά νέα πρόσωπα και μπόλικη πιτσιρικαρία.

Είδαμε τα προηγούμενα χρόνια τι έγινε με Κάτας, Βόβορα όταν οι άνθρωποι κλήθηκαν να βοηθήσουν δίχως να έχουν απολύτως τίποτα χειροπιαστό στα χέρια τους, κάτι καλό, ένα σημείο αναφοράς έστω για να στηριχτούν.

Σε επιλογές τύπου Βόβορα (τον οποίο όταν ανακοίνωνες πέρσι έριχνες αυτόματα λευκή πετσέτα απέναντι στους νεοφώτιστους), μπορείς να πας όταν υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ κι αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι να πάρει απλά μία ψυχολογική τόνωση.

Ο Παναθηναϊκός που βλέπαμε την περασμένη χρονιά δεν μπορούσε να δημιουργήσει επίθεση της προκοπής ενώ απουσίαζε η ατομική ποιότητα που μέσα από καλό κλίμα και μια ψυχολογική τόνωση θα μπορούσε να φέρει αγωνιστική βελτίωση.

Ο σύλλογος θέλει προπονητή να διαβάζει τα παιχνίδια, να ξέρει από οικοδόμηση συλλόγων, να έχει εμπειρίες από διεκδικήσεις στόχων, που θα του δοθεί χρόνος να δείξει την δουλειά του και δεν θα πλακωθεί από τον περίγυρο στα αναθέματα στις πρώτες στραβές.

Οι αντιδράσεις τα προηγούμενα έτη ήταν σπασμωδικές και οδήγησαν στο ως εδώ και μη παρέκει, δεν χρειάζεται το λάθος να διαιωνίζεται.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News