«Κλειδί» ο Λι στο Σούπερ Καπ, «σεληνιάζεται» με Ολυμπιακό

«Κλειδί» ο Λι στο Σούπερ Καπ, «σεληνιάζεται» με Ολυμπιακό

Οι επιδόσεις του Πάρις Λι με τον Ολυμπιακό είναι εκπληκτικές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ελπίζουν πως ο Αμερικανός θα κάνει «κόλαση» τη ζωή του Κώστα Σλούκα.

Η πίεση που έβαζε στη μπάλα, η ενέργεια που έβγαζε ήταν κάτι το εντυπωσιακό. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι όταν και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρόκριση (94-88), ο Πάρις Λι είχε κάνει δύσκολη τη ζωή του Σλούκα. Τον είχε δυσκολέψει αφάνταστα προτού φορτωθεί με μαζεμένα φάουλ και χάσει την συγκέντρωσή του.

Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Αμερικανός είχε 14 πόντους με 5/8 σουτ εντός παιδιάς σε 20 λεπτά ενώ στο δεύτερο ματς της σειράς και στο εντυπωσιακό 96-72 της Μονακό στο ΣΕΦ σημείωσε 13 πόντους με 4/7 σουτ εντός παιδιάς (και 5 ασίστ) έχοντας και ένα… τρελό τρίποντο κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου.

Σε αυτή τη μακρά σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό, ο Πάρις Λι έκανε το δυναμικό του… ξεπέταγμα.



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News