Άλλαξε ώρα το ματς του Παναθηναϊκού

Άλλαξε ώρα το ματς του Παναθηναϊκού

Σε νέα ώρα θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός. Η ανακοίνωση της ΕΟΚ…

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λευκάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων ο αγώνας ΑΣ Νίκη Λευκάδας – Παναθηναϊκός ΑΟ, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της 06/11/2022 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 13.00, στο ΔΑΚ Λευκάδας.

Επίσης, λόγω κωλύματος του γηπέδου, οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΜΓΣ Γέφυρας για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (4ος όμιλος) αντί ώρας 17.00 που είχαν αρχικά οριστεί, θα διεξάγονται ώρα 18.30, εκτός των τριών (3) τελευταίων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται ίδια ημέρα και ίδια ώρα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News