Παναθηναϊκός: Μπορούν να γίνουν παίκτες του εκατομμυρίου!

Παναθηναϊκός: Τι θα κάνει φέτος ο Ράντονιτς με τα νιάτα;

Παναθηναϊκός: Συνολικά μας άρεσε η παρουσία του Τριφυλλιού στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Γενικώς οι πράσινοι συνεχίζουν να κινούνται σωστά στην αγορά εξασφαλίζοντας σε καλές τιμές παίκτες οι οποίοι μέσα από το εργασιακό πλαίσιο που τους προσφέρουν μπορούν σύντομα να διπλασιάσουν την αξία τους βελτιώνοντας το παιχνίδι τους και χτίζοντας βάσεις.

Χρειάζεται υπομονή. Μη ξεχνάμε ότι αυτή τη σεζόν οι ξένοι είναι πολύ πιο παιγμένοι στην Ευρωλίγκα κουβαλώντας μαζί τους χρονιές σε δυνατά πρωταθλήματα σε οργανισμό όπως το τριφύλλι που έτσι κι αλλιώς σε εξωθεί να πιάσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου, πάντα σε συνδυασμό με την παρουσία προπονητή που ξέρει την δουλειά και δεν τη μαθαίνει στου κασίδη το κεφάλι.

Σαφώς κάποια παιδιά έχουν δρόμο να διανύσουν, τα up-down τους μπορούμε να τα παραβλέψουμε. Αν ο οργανισμός καταφέρει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό από τους διάφορους Μαντζούκες, Καλαϊτζάκηδες, Χουγκάζ θα έχεις ελληνικό κορμό 15 ετών!

Oι Ράντονιτς-Πεδουλάκης έχουν τη τεχνογνωσία να αναπτύσσουν τέτοια παιδιά, μερικά έχουν προδιαγραφές να γίνουν πιο γρήγορα και με καλύτερες βάσεις παίκτες του εκατομμυρίου αν βοηθηθούν από τον Παναθηναϊκό.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News