«Τέτοιο "4αρι" θα πάρει ο ΠΑΟ - Ποιο το κλίμα στα αποδυτήρια»

Βέργης: «Δεν αποκλείω πως έρχεται το ''ουράνιο τόξο'' στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός… χτίστηκε φέτος από την αρχή και ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης σχολιάζει τις εξελίξεις.

«Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό είναι πολύ ευχαριστημένοι από το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας τους», τονίζει μεταξύ άλλων.

Πιο αναλυτικά, γράφει στη Livesport:

Υπάρχουν δύο βασικές αρχές πάνω στις οποίες έχουν αποφασίσει να χτίσουν τον “νέο Παναθηναϊκό” οι δύο άνθρωποι που ανέλαβαν το δύσκολο έργο, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής. Δύο αρχές προτού η ομάδα τους πατήσει παρκέ:

1. Υγιή αποδυτήρια. 2.Ξένοι παίκτες οι οποίοι να μπορούν με τον χαρακτήρα τους να παραδειγματίζουν τους Έλληνες και να μπορούν οι τελευταίοι να εξελιχθούν και να αποτελέσουν τα θεμέλια για τον Παναθηναϊκό του παρόντος και του μέλλοντος. Με αυτό το σκεπτικό, πέρα από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, διάλεξαν τους παίκτες τους ο Πεδουλάκης και ο Ράντονιτς.

Το ίδιο θα πράξουν και με το “4άρι” που θα συμπληρώσει τον κορμό του Παναθηναϊκού. Δεν αναζητούν “όνομα” αλλά ακόμη έναν παίκτη ομάδας. Όπως είναι ο έτερος στην ίδια θέση, ο Ουίλιαμς. Ακόμη έναν ξένο παίκτη που θα δίνει το παράδειγμα στην προπόνηση και θα στέκεται “κολόνα” σε υγιή αποδυτήρια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό είναι πολύ ευχαριστημένοι από το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας τους. Κλίμα στο οποίο προφανώς έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο οι ξένοι και ο χαρακτήρας τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News