Παναθηναϊκός: «Κλείδωσαν» οι ώρες των αγώνων στο Super Cup

Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές 86-71 (Highlights/vid)

Οριστικοποιήθηκαν οι ώρες των αγώνων στο Super Cup, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Ρόδο.

Μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του ελληνικού μπάσκετ τελευταία, θα φιλοξενηθεί το σαββατοκύριακο στη Ρόδο και δεν είναι άλλη από το Super Cup με τις κορυφαίες ομάδες της περασμένης περιόδου στην Basket League.

Το ενδιαφέρον του κόσμου μάλιστα είναι έντονο για να βρεθεί στις κερκίδες του κλειστού της Καλλιθέας και να δει από κοντά παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Βάσει του προγραμματισμού του ΕΣΑΚΕ, και τις δύο μέρες οι αγώνες θα ξεκινούν στις 17.00 και τις 21.00 λόγω του ότι το κλειστό δεν διαθέτει τέσσερα αποδυτήρια.

Έτσι, θα πρέπει μετά το τέλος του ενός αγώνα να καθαρίζονται κι εν συνέχεα να γίνεται χρήση τους από τις αποστολές των ομάδων της επόμενης αναμέτρησης.

Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στο Νεστορίδειο με βραβεύσεις που αφορούν διακρίσεις της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ως μια παράλληλη εκδήλωση που θα «διανθίσει» το πρόγραμμα του Super Cup. Το Σάββατο θα παίξουν ο Παναθηναϊκός με τον Κολοσσό κι ο Ολυμπιακός με τον Προμηθέα, ώστε να προκύψει το ζευγάρι που την Κυριακή θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Σε συνέντευξη Τύπου χθες, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος ευχαρίστησε τον ΕΣΑΚΕ για την εμπιστοσύνη στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που αποδεδειγμένα αγαπάει τον αθλητισμό με έργα υποδομής αλλά και φιλοξενία σημαντικών διοργανώσεων, όπως αυτό το διάστημα το διεθνές τουρνουά τένις στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ, σύμφωνα με το rodiaki.gr.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News