Μεταγραφικό δίδυμο «κλειδί» στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τις μεταγραφές που του έλειπαν

To δίδυμο Λι-Ουόλτερς μπορεί να αποδειχθεί κλειδί στην βελτίωση του Παναθηναϊκού θυμίζοντάς μας ξανά την αποτελεσματικότητα του Pick & Roll.

Οι δύο τους μπορούν να ανεβάσουν σε υψηλά νούμερα το στήσιμο τέτοιων επιθέσεων ανά παιχνίδι με καλή παραγωγικότητα πόντων ανά κατοχή.

Πέρσι οι δύο σταρ Νέντοβιτς και Μέικον έστηναν μετά βίας τέτοιες καταστάσεις απέναντι σε ομάδες που είχαν εργαλεία να αμυνθούν απέναντι τους.

Καμία έκπληξη, άλλωστε η ομάδα τους χρησιμοποιούσε (και) στο 1 αντί να κοιτάξει πως θα τους βοηθήσει να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Αποτέλεσμα; Όλοι να χαντακωθούν. Απέναντι στην Εφές είδαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν θέμα -σε επίπεδο αμυντικών συγχρονισμών- ώστε να προσαρμοστούν στη δράση του Νέιτ και του Πάρις μακριά από τη μπάλα.

Φιλικό, ξε-φιλικό κάποια πράγματα φάνηκαν για την αξία των δύο αθλητών.

Μεταξύ αυτών και των συμπαικτών τους υπήρχε επικοινωνία κι αυτό οδηγούσε συνεχώς σε backdoor ή λει ουπ πάσες και καρφώματα. Αναμένουμε ανάλογη συνέχεια.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News